Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніка клептоманії. Черновецький поцупив “Родіну”

Кримінал 5446 переглядів

Опубліковано - 15.04.2008 17:32 | Всі новини | Версія для друку

Хроніка клептоманії. Черновецький поцупив “Родіну”
Хроніка клептоманії. Черновецький поцупив “Родіну”
Слідчі МВС продовжують розслідування оборудки із столичною землею, до якої має безпосередній стосунок діючий мер. У киян було вкрадено $100 млн.

Як вже повідомлялося, Головне слідче управління Міністерства внутрішніх справ України порушило кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 358 Кримінального кодексу України, за фактом підроблення документів за попередньою змовою групою осіб, серед яких фігурують посадовці Головного управління земельних ресурсів Київської міськдержадміністрації й безпосередньо мер Києва.

Їм інкримінується незаконне виділення земельної ділянки вартістю понад 100 млн. грн.

Коментуючи цю справу для представників засобів масової інформації, Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко зазначив:

- Це не перша і не остання справа в цьому напрямку - ми закінчуємо третій десяток таких кримінальних справ, матеріали для яких передаємо в міську прокуратуру.

В даний час йдеться про підробку документів підлеглими вже тепер відставленого пана Муховикова, який очолював земельний Департамент київської міської держадміністрації.

Вони, підробивши документи, отримавши дозвіл Черновецького, продали „Родіну” за сто мільйонів… Мова йде про піонерський табір „Родіна”, який спритними ділками, за допомогою своїх співучасників, у лавах держадміністрації міста Києва, був поцуплений в незаконний спосіб. Між іншим, дуже цікаво: коли ми прийшли робити виїмку цих документів, пан Чернівецький відсторонив пана Муховикова, заявивши, що цей напрямок потребує нового чесного керівника і його киянам надасть блок Черновецького.

У мене це викликало сумніви, бо пан Муховиков був найближчою особою до Черновецького всі ці роки, коли в Києві творилися земельні безчинства. Мені це нагадує спробу замести сліди - і його відсторонення, і «знайти більш чесного керівника»…

Але я не робив би особливого наголосу на цій справі, бо вона одна із десятків справ у цьому напрямку, які порушуються і будуть порушуватися міліцією.

В свою чергу Черновецький назвав слідчих МВС шахраями і звинуватив у адміністративному тиску на нього.

"Що стосується адміністративного тиску, я вам скажу – я такого жаху, а я вже 12 років у політиці... який виходить в основному з органів МВС, я просто не бачив", – заявив Черновецький.

Він додав, що тиск з боку МВС виявляється в різних необґрунтованих звинуваченнях на його адресу.

"Тут (у Київській міській державній адміністрації) постійно бовтаються шахраї з його міністерства і роблять різні заяви на ходу, які нічим абсолютно не підтверджуються", – сказав мер.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.