Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко таки звільнила Семенюк

Скандал 6185 переглядів

Опубліковано - 25.04.2008 14:33 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко таки звільнила Семенюк
Тимошенко таки звільнила Семенюк
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко сьогодні вранці представила колективу Фонду державного майна України нового керівника Фонду Андрія Портнова.

Про це вона заявила сьогодні журналістам на прес-конференції.

Тимошенко зазначила, що Портнов на сьогоднішній день виконує обов'язки голови ФДМУ.

Тимошенко наголосила, що представляла колективу Портнова відповідно до закону.

“Я сьогодні вранці разом з Портновим приїхала до Фонду держмайна, де була посилена президентська охорона, де Президент виголошував щопівгодини укази по гучномовцю про те, що потрібно охороняти ФДМ ретельніше від прем'єр-міністра. І насправді була проведена нарада, ми дали доручення всім керівникам департаментів, всім заступникам, і ФДМ почав нормально працювати”, - повідомила Тимошенко, уточнивши, що по гучномовцю звучав запис не Президента, а укази цитували співробітники Секретаріату. Ці гучномовці були встановлені в залі Фонду, де проходила нарада.

Вона відзначила, що на нараді була присутня і Валентина Семнюк-Самсоненко. Тимошенко повідомила, що колишньому керівництву Фонду було передано всі документи, що підтверджують, що Семенюк-Самсоненко на сьогоднішній день усунуто від керівництва Фондом до завершення службового розслідування її діяльності.

Відповідаючи на питання журналістів про те, чому на представлення не було запрошено пресу, Тимошенко заявила: “Так просто ми не думали, що там будуть якісь проблемні дії”.

Тимошенко висловила надію, що з боку Президента не буде дій, що йдуть врозріз з рішенням уряду щодо Фонду держмайна. “Чесно кажучи, я не думаю, що Президент захищатиме корупцію. Я впевнена, що Президент все ж таки боротиметься з корупцією, і тоді потрібно пані Семнюк-Самсоненко притягувати до відповідальності за те, що в “тіньовому” режимі вона завод “Арсенал” передала практично “тіньовим” власникам”, - сказала Тимошенко.

Тим часом, начальник Управління Державної охорони Валерій Гелетей прибув до Фонду державного майна і зараз проводить консультації з Валентиною Семенюк-Самсоненко, яку за рішенням Кабінету Міністрів усунули з посади керівника ФДМ.

Про це повідомив представлений сьогодні прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко виконуючий обов'язки голови Фонду держмайна Андрій Портнов.

"Про що вони говорять, я можу тільки здогадуватися", - зазначив в.о. голови ФДМ.

За словами Портнова, поширена сьогодні інформація про нібито захоплення Фонду держмайна представниками Кабінету Міністрів не відповідає дійсності.

"Ми з прем`єр-міністром приїхали до Фонду сьогодні вдвох. Юлія Володимирівна навіть відмовилася від машини супроводу", - зазначив в.о. голови Фонду.

Як повідомлялося раніше, 6 лютого 2008 р. Кабмін усунув Семенюк-Самсоненко з посади голови ФДМ і призначив виконувати ці обов'язки Портнова.

Також Кабмін призначив нових заступників голови Фонду держмайна.

Проте вже 7 лютого Президент Віктор Ющенко своїм указом зупинив дію розпорядження Кабміну про усунення Семенюк-Самсоненко від виконання обов’язків голови Фонду державного майна. Президент також направив відповідне подання з приводу конституційності розпоряджень Кабінету Міністрів до Конституційного Суду.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.