Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Катастрофа Мі-8 сталася з-за помилки пілота

Надзвичайна подія 6125 переглядів

Опубліковано - 29.04.2008 15:53 | Всі новини | Версія для друку

Катастрофа Мі-8 сталася з-за помилки пілота
Катастрофа Мі-8 сталася з-за помилки пілота
Людський фактор - попередня причина катастрофи з гвинтокрилом МІ-8 у Чорному морі. До цього схиляються члени урядової комісії. Вони працюють на місці трагедії.

Зараз поблизу нафтової платформи "Таврида", де розбився гвинтокрил, шукають "чорну скриньку". Тим часом тіла загиблих вже переправляють до Сімферополя.

Нагадаємо, напередодні біля мису Тарханкут, за 70 кілометрів від берега розбився гелікоптер Мі-8. 20 людей загинули. Це працівники нафтової платформи "Таврида" та екіпаж вертольота - усі мешканці Криму, Миколаєва та Івано-Франківська.

Олександр Турчинов, перший віце-прем'єр-міністр України: "Ситуація на платформі нормалізована. Всі знайдені тіла загиблих, вони завантажені на судно. І зараз їх переправляють до сімферопольського моргу в одній із лікарень міста, де відбудеться їх пізнання. Крім того,буде проведено дослідження силовими структурами, зокрема і Генеральною Прокуратурою, що стосується причини цієї катастрофи, то попередня члени урядової комісії схиляються до того, що все ж таки тут вина безумовно тих, хто керував гелікоптером".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.