Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Урядова комісія розглядає чотири версії катастрофи Мі-8

Надзвичайна подія 6194 перегляди

Опубліковано - 29.04.2008 20:19 | Всі новини | Версія для друку

Урядова комісія розглядає чотири версії катастрофи Мі-8
Урядова комісія розглядає чотири версії катастрофи Мі-8
Урядова комісія з розслідування причин катастрофи українського вертольоту Мі-8 у Чорному морі розглядає чотири версії причин аварії.

Про це повідомив журналістам голова комісії, міністр транспорту і зв`язку України Йосип Вінський.

“Перша версія – помилка пілота; друга – погодні умови; третя – технічні несправності і четверта – зовнішнє втручання”, - сказав Вінський.

Міністр зауважив, що до проведення експертиз рано говорити про попередню версію. «Основної версії поки що немає», - сказав він.

Вінський також повідомив, що платформа «Таврида», на яку впав вертоліт Мі-8, «серйозно не постраждала», а злітно-посадочна смуга постраждала в результаті вибуху машини.

За словами міністра, після того, як будуть зібрані фрагменти вертольоту, їх перевезуть в ангар у смт Чорноморське (Крим) для проведення експертиз. І лише після цього відбудеться експертиза на предмет подальшого використання вертолітного майданчика. Вінський зазначив, що, можливо, її доведеться ремонтувати.

Крім того, керівник Мінтрансу повідомив, що зараз на платформі «Таврида», що належить «Чорноморнафтогазу», ведуться всі необхідні роботи, і туди прибувають фахівці.

За словами Вінського, впродовж 10 днів комісія планує одержати попередню інформацію про причини трагедії українського вертольоту.

Як повідомлялося раніше, вертоліт Мі-8 розбився 28 квітня під час посадки на плавучу бурову платформу "Таврида" в Чорному морі. На борту вертольота знаходилися 17 співробітників платформи і 3 члени екіпажа, всі вони загинули.

Мі-8 зачепився заднім гвинтом за систему огорожі "Тавриди", перевернувся і загорівся.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.