Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Медведько обіцяє, що дуже скоро розбереться у банальній штовханині

Політика 4051 перегляд

Опубліковано - 7.05.2008 15:48 | Всі новини | Версія для друку

Медведько обіцяє, що дуже скоро розбереться у банальній штовханині
Медведько обіцяє, що дуже скоро розбереться у банальній штовханині
У Генеральній прокуратурі обіцяють у травні завершити розслідування за фактом інциденту між міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком та мером Києва Леонідом Черновецьким, який був 18 січня.

Зокрема, сьогодні на брифінгу генеральний прокурор України Олександр Медведько зазначив, що було прийнято рішення призначити додатковий комплекс експертиз у зв’язку з тим, що були певні протиріччя в описовій та результативній частині попередньої експертизи.

«По отриманню результатів експертизи будемо приймати рішення, думаю, що в травні воно буде остаточним», - сказав Медведько.

Як повідомлялося раніше, 18 січня після засідання Ради національної безпеки і оборони між Луценком і Черновецьким виникла бійка.

21 січня Президент Віктор Ющенко доручив генеральному прокурору з'ясувати всі обставини інциденту між Луценком і Черновецьким, і у разі потреби застосувати всі передбачені законодавством заходи до його учасників.

24 січня прокуратура Києва поінформувала, що “за фактом інциденту, що стався 18 січня 2008 року після закінчення роботи РНБО України, під час якого Київському міському голові Черновецькому були навмисно нанесені легкі тілесні ушкодження, порушено кримінальну справу стосовно іншого учасника цієї події за ч.2 ст.125 Кримінального кодексу України”.

Прокурор м. Києва Євген Блажівський 24 квітня повідомив, що слідчі прокуратури Києва призначили додаткову експертизу у справі за фактом цього інциденту.

«Призначено додаткову експертизу відносно одного учасника (інциденту) і відносно другого», - сказав він. При цьому Блажівський пояснив, що це пов’язано з тим, що «перша експертиза була дуже неконкретизована», зокрема, що стосується Луценка.

Від “Аратти”: вітчизняне ГПУ - вже може пристойно конкурувати із цирком, у царині підвищення настрою населення від демонстрації дурощів.

Ну скажіть, маленькі україці, за скільки дільничний міліціонер розбереться із вами, якщо ви зарядите у писок сусіду? Причому - без наднаукових експертиз.

Откак вона, вітчизняна рівність усіх громадан перед Законом, гарантована Конституцією.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.