Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кидалово від ЄЦ. Любителі ширки уперто розвалюють демкоаліцію

Політика 3955 переглядів

Опубліковано - 16.05.2008 17:20 | Всі новини | Версія для друку

Кидалово від ЄЦ. Любителі ширки уперто розвалюють демкоаліцію
Кидалово від ЄЦ. Любителі ширки уперто розвалюють демкоаліцію
Фракція БЮТ почуває себе дещо обманутою у зв’язку з тим, що “Наша Україна – Народна самооборона” не підтримав один із антиінфляційних законопроектів.

Про це сказав в інтерв’ю журналістам лідер фракції БЮТ Іван Кириленко.

Як відомо, зокрема, не вистачило голосів для прийняття законопроекту «Про встановлення на 2008 рік тарифної квоти на ввезення в Україну деяких видів м’яса».

Відповідаючи на запитання журналістів, чи не почуває себе фракція БЮТ «дещо обманутою» у зв’язку з непідтримкою цього законопроекту, Кириленко відповів: «Почуваємо». «Настільки боляче і прикро нам, але мовчимо, сподіваємось, що наші колеги зроблять висновки із сьогоднішнього дня», - наголосив Кириленко.

Він зазначив, що фракція БЮТ сьогодні «чітко продемонструвала вірність ідеалам коаліції». «До нас претензій не може бути ні на молекулу», - сказав він, додавши, що фракцію БЮТ довгий час підозрювали у небажанні підтримувати законопроект про Кабінет міністрів України, але вся фракція віддала сьогодні за даний закон свої голоси.

«Ми сподіваємося, що наші партнери по коаліції будуть абсолютно такими ж чесними, і толерантними», - сказав Кириленко. Він висловив сподівання, що у вівторок, як і було сьогодні домовлено, буде прийнято закон «Про внесення змін до закону України «Про митний тариф України».

Між тим, як тільки у Верховній Раді України розпочався розгляд питання митних тарифів, що є одним із ключових в низці антиінфляційних законопроектів, на прийнятті яких наполягає фракція БЮТ, депутати «ЄЦ» Білозір, Кріль, Оробець, Петьовка, Полянчич, Тополов демонстративно вийняли картки для голосування і покинули сесійний зал Верховної Ради.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.