Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Проти Сацюка порушили чергову кримінальну справу

Кримінал 5278 переглядів

Опубліковано - 21.05.2008 22:01 | Всі новини | Версія для друку

Проти Сацюка порушили чергову кримінальну справу
Проти Сацюка порушили чергову кримінальну справу
Генеральною прокуратурою України за повідомленням СБУ порушено кримінальну справу щодо колишнього першого заступника Голови Служби безпеки України за ознаками ч. 2 ст. 423 КК України (зловживання військовою службовою особою службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Про це повідомила прес-служба.

Як установлено перевіркою, проведеною Службою безпеки України, 02.07.2004 першим заступником Голови Служби безпеки України видано розпорядження, яким, всупереч вимогам законодавства, зобов’язано начальників регіональних органів та Фінансово-економічного управління СБ України відкрити поточні рахунки для зберігання коштів, вилучених у правопорушників, у одному з комерційних банків.

На виконання цього розпорядження до вказаного банку було переведено 43,7 млн. грн., які перебували у ньому 5 місяців.

За умовами укладених договорів ця фінансова установа нараховувала на залишок коштів лише 1% річних, у той час, коли попередні договори з іншими банками передбачали нарахування від 2% до 5% річних. За оцінками фахівців Контрольно-ревізійної інспекцій Апарату Голови СБ України, у результаті такого погіршення умов розміщення коштів державі заподіяно збитки у вигляді недоотримання спеціальним фондом Державного бюджету України 128 тис. грн.

Проведення досудового слідства у справі доручено військовій прокуратурі Центрального регіону України

Розшук колишнього першого заступника Голови Служби безпеки України підрозділами МВС України, Служби безпеки України та Національного центрального бюро Інтерполу в Україні триває.

Як загальновідомо, у 2003-2004 рр. першим заступником глави СБУ працював Володимир Сацюк. Його підозрюють також у отруєнні Віктора Ющенка під час виборів у 2004 році.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.