Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Оприлюдено дані екзит-полів

Самоврядування 7714 переглядів

Опубліковано - 25.05.2008 23:23 | Всі новини | Версія для друку

Оприлюдено дані екзит-полів
Оприлюдено дані екзит-полів
Наразі оприлюднено дані екзит-полів за замовленням телеканалу ICTV та Соціс

На виборах мера Києва чинний міський голова Леонід Черновецький набирає 32% голосів виборців, перший віце-прем’єр, кандидат від БЮТ Олександр Турчинов – 20,3%, Віталій Кличко – 19,8%.

Такими є дані екзит-пулу, проведеного на замовлення ICTV, повідомив у ефірі цього телеканалу генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології Володимир Паніотто.

Згідно з даними опитування на виході з виборчих дільниць, за представника Блоку Литвина Віктора Пилипишина проголосували 9,1% виборців, за Миколу Катеринчука – 4,9%, за представника Партії регіонів Василя Горбаля – 2,7%, за колишнього мера Києва Олександра Омельченка - 2,6%, за лідера ВО „Свобода” Олега Тягнибока – 2,4%.

За словами соціолога, за інших кандидатів разом проголосували менше 3% опитаних киян.

Паніотто зауважив, що похибка може становити від 2% до 3%.

На виборах до Київради Блок Леоніда Черновецького набирає 25,7%, БЮТ – 23,4%, Блок Віталія Кличка 12,7%.

Згідно з цими даними, за Блок Литвина проголосували 10,4% опитаних виборців, за ГАК – 4,3%, Партію регіонів - 4%, Блок Катеринчука – 3,9%, ВО „Свобода” - 3%.

Паніотто зауважив, що похибка може становити від 2% до 3%, тому він вважає, що є ще політичні сили, які можуть потрапити до Київради, а саме - Блок Олександра Омельченка з 2,6% та НУ-НС – 2,1%.

Як повідомлялось, телеканал ICTV замовив опитування на виході з виборчих дільниць провідним соціологічним компаніям: Київському міжнародному інституту соціології у співпраці з фондом "Демократичні ініціативи" та із залученням до польового етапу “Бюро статистичного аналізу”.

У рамках екзит-пулу було опитано 10 тисяч виборців на 100 виборчих дільницях Києва.

Опитування розпочалось о 8.00 і завершилось о 20.00.
На виборах мера Києва чинний міський голова Леонід Черновецький набирає 35,1% голосів виборців, перший віце-прем`єр, кандидат від БЮТ Олександр Турчинов - 20,5%, Віталій Кличко – 19,6%.

Такі дані Центру політичних і маркетингових досліджень «Соціс» було оприлюднено в ефірі ТРК «Київ».

Згідно з цими даними, представник Блоку Литвина Віктор Пилипишин набрав 8,8% голосів виборців, Микола Катеринчук - 4,6%, кандидат від Партії регіонів Василь Горбаль - 2,1%, екс-мер столиці Олександр Омельченко - 2%.

На виборах до Київської міської ради, відповідно до екзит-полу «Соціс», Блок Леоніда Черновецького одержує 28,2%, БЮТ – 23,6%, Блок Литвина – 10,8%, Блок Віталія Кличка – 12,3%, ГАК – 4,4%, Блок Катеринчука - 3,6%, Партія регіонів – 3,5%.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.