Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сімейний дембель. Братело Балоги зробив ЄЦ для НУ у Закарпатті

Політика 4165 переглядів

Опубліковано - 29.05.2008 14:48 | Всі новини | Версія для друку

Сімейний дембель. Братело Балоги зробив ЄЦ для НУ у Закарпатті
Сімейний дембель. Братело Балоги зробив ЄЦ для НУ у Закарпатті
Керівник фракції НУНС у Закарпатській облраді Іван Балога заявив про вихід з “Народного Союзу “Наша Україна” та склав повноваження голови закарпатської обласної партійної організації.

Про це повідомляє прес-служба обласної організації НСНУ.

За словами Балоги, він вступив до "Нашої України" "як до політичної сили, що підтримує програму та діяльність кандидата у президенти, а нині глави держави Віктора Ющенка".

"Саме з Ющенком я пов’язував і пов’язую успішний, демократичний поступальний рух нашої країни, проведення грамотних економічних реформ, забезпечення прав людини та покращення добробуту громадян", — сказав Балога.

Однак, за його словами, дії керівників партії останнього часу все більше йдуть всупереч політиці президента.

"Мені не по дорозі з такими як Луценко, Жванія і ним подібним, що нині працюють з Медведчуком та СДПУ(о), обманюють народ, відкрито паплюжать діяльність глави держави", - сказав Балога.

"Всупереч волі виборців, які підтримали пропрезидентську політичну силу, ці "діячі" скотилися до популізму і авантюр. Саме через це партія втратила авторитет і довіру у народу", - додав він.

Водночас Балога наголосив, що залишається членом команди президента "і на будь-якій посаді завжди працюватиме на благо громади Закарпаття та України".

Крім того, у прес-службі зазначили, що з партії у повному складі вийшли усі члени ради, голови районних та міських партійних організацій, керівники і працівники виконкомів.

Іван Балога є братом глави секретаріату президента Віктора Балоги, першим заступником голови закарпатської ОДА та керівником фракції Блоку "Наша Україна" в облраді.

Як відомо, раніше Віктор Балога вийшов з НСНУ.

Від “Аратти”: очевидно, що тепер єдиною спрямовуючою та направляючою силою у регіоні стане ЄЦ, тим більше, що вона побудована за більш яскравим родинним принципом. Щось на кшталт відомої організації у Сіцілії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.