Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


БЮТ у антикосмосі. Тимошенко, у київраді, не розраховувала бути опозиціонеркою

Самоврядування 7044 перегляди

Опубліковано - 3.06.2008 16:18 | Всі новини | Версія для друку

БЮТ у антикосмосі. Тимошенко, у київраді, не розраховувала бути опозиціонеркою
БЮТ у антикосмосі. Тимошенко, у київраді, не розраховувала бути опозиціонеркою
Фракцію БЮТ проголошено опозиційною Черновецькому, а головним опозиціонером став Зінченко.

Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко сьогодні в інтерв’ю журналістам.

«Наша фракція в Київраді переходить в опозицію і буде працювати для того, щоб кожна незаконна дія, яка буде відбуватися під керівництвом нового-старого мера, щоб вона була відома киянам», - заявила вона.

Водночас Юлія Тимошенко сподівається, що рано чи пізно кияни позбавляться від «брудної плями, якою є Черновецький і його команда».

Юлія Тимошенко вважає, що вибори в Києві засвідчили повернення до «старих, поганих традицій - коли не потрібно перемагати ідеологічно, а потрібно вірну кількість грошей віддати в вірні руки».

При цьому вона порівняла кампанію по виборам мера і Київради з виборчою кампанією 2004 року. «Київські вибори пройшли як найбільша корупційна модель та як найбільший і найрадикальніший підкуп виборців за всі останні роки», - сказала вона.

Юлія Тимошенко переконана, що за такої ситуації, коли обрано мера, який „покриває своєю присутністю ці абсолютно незаконні дії», БЮТ може працювати в Київраді лише в опозиції.

Водночас, прес служба БЮТ повідомила, що безпосередня участь Юлії Тимошенко та Олександра Турчинова в діяльності Київради проектувалась як інструмент швидкого наведення порядку в столиці спільними зусиллями нового мера Києва та демократичної більшості. За таких умов робота лідерів Блоку в міській раді була б дійсно доцільною, необхідною та ефективною.

«Але ситуація, що склалася, внесла корективи в попередні плани. Завдяки брудним технологіям та підкупу мером залишився Черновецький. Зрозуміло, що незмінною залишиться і його політика руйнування та розкрадання міста. З огляду на негативні наслідки діяльності Черновецького в попередній період та через світоглядні розбіжності з ним в питаннях прозорості влади, управління комунальною власністю, соціальних стандартів, фракція БЮТ в Київраді одностайно ухвалила рішення про опозиційність до Черновецького. Фракція також вирішила, що за теперішньої ситуації складання мандатів Юлією Тимошенко та Олександром Турчиновим є правильним, виваженим та зрозумілим». - говориться у повідомленні.

У документі зазначається, що водночас Юлія Тимошенко залишає за собою всю повноту політичної відповідальності за діяльність очолюваної нею політичної сили в Київраді. Фракція БЮТ ефективно, з честю, з урахуванням уроків минулого виконуватиме функції опозиції до чинної столичної влади.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.