Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ціна виборчих лохотронів. Пільги - це все!

Влада 4284 перегляди

Опубліковано - 18.06.2008 10:35 | Всі новини | Версія для друку

Ціна виборчих лохотронів. Пільги - це все!
Ціна виборчих лохотронів. Пільги - це все!
Як учора побачила уся Україна, для мультимільйонерів із депутатськими значками безкоштовний проїзд у міському транспорті та соціальний статус, який мають хіба що нікчемні і недієздатні, виявився дорожчим за власну честь. Чи є вона у цих обраних?

Учора регіонали завалили власний піарівський законопроект про позбавлення пільг, із який вони йшли на вибори.

"За" ухвалення відповідного проекту закону «Про внесення змін до закону України «Про статус народного депутата України» та деяких інших законів проголосували в першому читанні 192 народних депутата із 436, зареєстрованих у сесійній залі.

Не підтримали в повному складі фракції Партії регіонів, КПУ та Блоку Литвина. При цьому частково проголосувала фракція НУ-НС (39 депутатів) та повністю фракція БЮТ (153 депутати).

Законопроект передбачав скасування пільг, зокрема права на безкоштовний проїзд, безкоштовне користування залою офіційних делегацій, безкоштовне житло та медичне лікування.

При тому, про відновлення конституційної норми про рівність усіх громадян перед Законом - й не йшлося.

Водночас не голосування членами фракції Партії регіонів за власний закон про відміну депутатських пільг черговий раз підтвердило - ця політична сила не готова не лише до роботи в опозиції, представники Партії регіонів прийшли до парламенту виключно з єдиною метою - будь-якою ціною отримати владу і зберегти надмірні пільги, якими користуються народні депутати.

"Позиція Партії регіонів під час голосування за відміну депутатських пільг продемонструвала цинізм всіх їхніх заяв про прагнення конструктивно працювати у законодавчому органі на благо українського народу. Нездатність переступити через банальну жадібність є яскравим свідченням того, що саме Партія регіонів є політичною силою, яка найбільше зацікавлена у блокуванні роботи законодавчого органу держави". - заявила прес-служба БЮТ.

«Ні перший законопроект, що був внесений народним депутатом від БЮТ Іваном Кириленком, ні другий законопроект, що був запропонований народним депутатом від партії регіонів Ганною Герман не здобув підтримки навіть десятка депутатів від Партії регіонів», - зазначив народний депутат, журналіст Віктор Уколов.

«Від часу обрання я жодного разу не користувався службовими автомашинами, безкоштовними авіарейсами, безкоштовними санаторіями в Криму, не брав і не планую брати квартиру або компенсацію за неї. Я вдячний своїм колегам з Блоку Юлії Тимошенко за підтримку обох законопроектів. Водночас я прикро вражений поведінкою моїх колег, народних депутатів, від Партії регіонів, які не підтримали навіть свій законопроект про скасування пільг», - зазначив народний депутат.

Замість післямови. Для нас, як для тих, хто пильно спостерегає за українською владою - така позиція нардепів виявилася не дивною. Бо дивним й не зрозумілим є те, що нібито психічно здорові люди добровільно віддали владу у руки криміналітету.

Чи хтось із прихильників ПР може публічно довести, що статки мультимільйнерів Ахметова, Зв'ягільського, Колесникова та решти регіональної ватаги зароблені у чесний спосіб? Із задоволенням не тільки прочитаємо самі народну аргументацію, а надамо нашим читачам нагоду отримати задоволення від народної думки.

Ми ж стверджуємо, що вони забрані у тих, хто на виборах віддавав їм же й владу над собою. І учора усі переконалися: у бандитів немає навіть елементарної людської гідності. І насправді. Хіба вона може бути у того, хто виривав останній шматок їжі у немовляти? Хіба ж може бути гідність у тих, чиї мільйони рясно политі кров'ю загиблих у шахтах гірників та закатованих "конкурентів" - бізнесменів, які не стали на коліна та не бажали платити рекету? Хіба може бути гідність у тих недолюків, мури маєтків яких рясно политі сльозами та прокльонами сотень сиріт та вдів? Хіба ж може бути гідність у тих, хто тремтить від однієї думки про можливість відповідальності за вчинені злочини і ховається за корумпованих прокурорів та депутатські мандати?

Хіба є гідність у тих, хто вчора привселюдно обіцяв, що бандити будуть сидіти у тюрмах, а сьогодні плазує перед ними, мотивуючи свою нікчемність небхідністю "діалогу в ім'я збереження єдності нації"? Хіба бандити - це українська нація? Чи хтось вважає нас, мільйонів громадян України, дурнішими за себе та своє кримінальне оточення?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.