Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Другий термін - маніакальна ідея гаранта?

Влада 3998 переглядів

Опубліковано - 24.06.2008 17:33 | Всі новини | Версія для друку

Другий термін - маніакальна ідея гаранта?
Другий термін - маніакальна ідея гаранта?
Президент йде на поводу Ахметова і Партії регіонів, взамін на підтримку його на другий президентський термін на cході України.

Про це заявив журналістам Івано-Франківщини під час прес-конференції народний депутат України від фракції БЮТ Дмитро Шлемко.

“Кучма відпочиває з тими повноваженнями, які має Ющенко. Це узурпація влади однією особою. Європа немає впливу на Президента України, окрім Росії. Президент йде на поводу Ахметова і Партії регіонів, взамін на підтримку його на другий президентський термін на Сході України”. - сказав Шлемко.

За його словами, не випадково Онопенко заявив про державний переворот, Президент хоче прибрати до своїх рук суди.

Також нардеп Шлемко зазначив, що Президент ветує усі антиінфляційні закони Уряду Юлії Тимошенко. Мовляв, 30 мільярдів цьогорічних надходжень до державного бюджету йому мало, треба 40.

На запитання представників ЗМІ, чи не є це платою Юлії Володимирівні за одіозний закон про Кабмін, за який вона свого часу проголосувала, наперекір партнерам з “Нашої України“, Дмитро Шлемко зазначив: «Це був наш мужній поступок у 2004 році. Ми проголосувати за цей закон, продемонструвавши свою відкритість. Це свого роду розплата. Кабмін безправний, він підпорядкований усім, навіть РНБО».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.