Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Москаль спростував Наливайченка - СБУ нікого не затримувала і нічого не передавала

Скандал 4921 перегляд

Опубліковано - 25.06.2008 17:57 | Всі новини | Версія для друку

Москаль спростував Наливайченка - СБУ нікого не затримувала і нічого не передавала
Москаль спростував Наливайченка - СБУ нікого не затримувала і нічого не передавала
Інформація про затримання підозрюваного в організації вибуху в парку ім. Шевченка в м. Києві, поширена в. о голови СБУ, не відповідає дійсності.

Про це «Самообороні» повідомив народний депутат України, член депутатської групи «Народна самооборона» Геннадій Москаль.

«Факти, викладені Службою безпеки України, абсолютно, м’яко кажучи, не відповідають дійсності. Слідство по вибуху в парку ім. Шевченка не розкрито», - сказав він.

За словами Геннадія Москаля, на сьогодні слідство щодо вибуху зупинено згідно п.3 ст. 206 Кримінально-процесуального кодексу за не встановлення особи, яка скоїла злочин. І зараз оперативними підрозділами ведеться оперативно-розшукова робота по встановленню злочинця.

Разом з тим народний депутат зазначив, що це вже не перший випадок, коли СБУ дезінформує громадськість про затримання підозрюваного щодо організації вибуху в київському парку ім. Шевченка.

Також Геннадій Москаль додав, що СБУ міліції нікого з фізичних осіб, причетних до цього вибуху, не передавала.

В той же час Геннадій Москаль порадив СБУ зайнятися іншими справами, зокрема розкриттям справи щодо здійснення наруги над державними символами України на горі Говерла.

Також народний депутат повідомив, що ним було внесено законопроект, в якому згідно із стандартами ПАРЄ пропонується залишити в СБУ - контррозвідку та захист національної державності.

«Це буде за європейськими стандартами. І завдяки таким змінам, будь-які дублювання один перед одним припиняться», - додав він.

Як повідомлялося раніше, сьогодні в.о голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив журналістам, що СБУ затримала головного підозрюваного в організації вибуху в парку ім. Шевченка в м. Києві і передала його в органи МВС.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.