Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Закінчилася епоха Wіndows XP

Технології 6210 переглядів

Опубліковано - 1.07.2008 12:23 | Всі новини | Версія для друку

Закінчилася епоха Wіndows XP
Закінчилася епоха Wіndows XP
Компанія Mіcrosoft 30 червня припинила продаж операційної системи Wіndows XP, яку почала продавати сім років тому.

Таке рішення компанія мотивує тим, що тепер збирається підтримувати свій новий продукт Wіndows Vіsta, який дебютував у січні 2007 року і який оголосили найкращою операційною системою компанії Mіcrosoft.

Утім, у пресі сприйняли цей крок компанії як початок кінця імперії Mіcrosoft. "Друга після відходу Білла Гейтса епоха справді добігає кінця – цього разу Wіndows XP", - пишуть на сайті news.com.

Нагадаємо, що Білл Гейтс, який більше десяти років був найбагатшою людиною у світі за версією журналу Forbes, 27 червня офіційно простився зі своєю роллю керівника імперії Mіcrosoft з річним обсягом продажів понад 40 мільярдів доларів.

Варто зазначити, що реалізовувати вже наявні копії Wіndows XP, що її фахівці вважають однією з найстабільніших систем родини Wіndows для персональних комп'ютерів, продавці й виробники комп'ютерів зможуть лише до кінця 2008 року.

Що стосується Wіndows Vіsta, то на сьогодні компанія продала вже 140 мільйонів екземплярів цієї операційної системи, з якої сертифіковані працювати 98 з топ-100 комп'ютерних програм.

Спочатку компанія Mіcrosoft планувала припинити постачати Wіndows XP ще в січні цьогоріч, однак з огляду на популярність операційної системи й високий попит на неї було ухвалено рішення продовжити термін її продажів. 21 квітня цьогоріч вийшов останній великий пакет поновлень Servіce Pack 3 для Wіndows XP.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.