Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МВС попередило Гепу - якщо не піде добровільно, то піде примусово

Кримінал 4971 перегляд

Опубліковано - 2.07.2008 14:35 | Всі новини | Версія для друку

МВС попередило Гепу - якщо не піде добровільно, то піде примусово
МВС попередило Гепу - якщо не піде добровільно, то піде примусово
МВС не радить Гепі бавитися із слідчим: його допитають у будь-якому разі.

Учора, 1 липня 2008 року, секретарю Харківської міської Ради Геннадію Кернесу у присутності свідків працівниками міліції було вручено повістку про запрошення його на допит як свідка у кримінальній справі, порушеній за низкою статей розділу ХІІІ Кримінального кодексу України «Злочини у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів та інші злочини проти здоров’я населення».

Про це повідомила прес-служба МВС.

Зазначена кримінальна справа знаходиться у провадженні Головного слідчого управління МВС України, слідчими якого й провадиться досудове слідство, куди й має прибути Кернес для допиту.

Відповідно до чинного законодавства саме слідчий, а не свідок чи будь-яка інша особа визначає, де необхідно проводити процесуальні дії, в тому числі й допити свідка. Зважаючи на те, що пан Кернес є одним з керівників органу місцевого самоврядування, він повинен з повагою ставитися до законних вимог представників правоохоронних органів та сприяти розслідуванню кримінальної справи.

Водночас МВС нагадує, що це був третій виклик пана Кернеса на допит в якості свідка. В разі ухилення його від явки до слідчого, згідно з чинним законодавством працівниками міліції може бути застосовано стосовно нього примусовий привід.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.