Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Бої за корито. Регіонали підтримали Семенюк ногами

Влада 4065 переглядів

Опубліковано - 3.07.2008 13:34 | Всі новини | Версія для друку

Бої за корито. Регіонали підтримали Семенюк ногами
Бої за корито. Регіонали підтримали Семенюк ногами
Представники Партії регіонів залишили засідання Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації, котре сьогодні розглядає звіт Фонду держмайна про його діяльність у 2007 році.

Народні депутати Дмитро Колесніков та Ігор Лисов залишили засідання після того, як заслухали звіт голови ФДМУ Валентини Семенюк-Самсоненко.

Перед тим як піти, Коленіков пояснив, що на засіданні відсутній кворум, присутні всього 8 депутатів. «Тому, враховуючи важливість питання, приймати будь-які постанови не можна і неможливо», - зазначив він.

Як вважає Лисов, у зв`язку з тим, що на засіданні не були присутні керівники уряду і наглядових органів, воно буде неефективним.

Як пояснив депутат журналістам після того, як залишив засідання, він вважає його «фарсом і політичним замовленням».

У свою чергу, народний депутат Валерій Писаренко (БЮТ) зазначив, що на засіданні Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації присутні представники всіх політичних сил і профільних відомств, тому з рішенням, яке прийме комісія, «можна виходити на Верховну Раду».

При цьому народний депутат Олександр Бондар (НУ-НС) вважає, що двом членам Партії регіонів надійшла команда блокувати засідання комісії.

«Це рішення було прийняте на засіданні фракції, такі рішення приймалися, коли засідав Комітет з економічної політики за програмою приватизації, коли Партія регіонів повністю блокувала засідання. При цьому це відбувається у випадках, коли вони самі виступають ініціаторами засідань. Вони і Валентина Петрівна наполягали на звіті голови фонду», - сказав Бондар.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.