Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні 600 мільйонів людей спробували змістити орбіту Землі

Світ навколо нас 8891 перегляд

Опубліковано - 20.07.2006 22:33 | Всі новини | Версія для друку

Скріншот сайту
Скріншот сайту
Сьогодні 20 липня 600 мільйонів людей повинні були одночасно підстрибнути, щоб змістити орбіту Землі. На сайті цього флешмобу йшов зворотний відлік часу, який залишився до планетарної акції World Jump Day.

Посилаючись на наукові дослідження професора Нісварда, організатори акції стверджували, що якщо жителі планети стрибнуть одночасно, то орбіта Землі небагато зміститься, що вирішить масу проблем, які стоять перед людством: зупиниться глобальне потепління, збільшиться довжина світлового дня, а клімат на планеті стане більш однорідним.

В акції по зміні земної орбіти мали брати участь невідомі активісти, які рік тому почали до неї готуватися в інтернеті. За годину до запланованого "світового стрибка" на сайті WorldJumpDay.org зареєструвалося 600261181 чоловік. Найближчим часом на сайті з’являться фотографії учасників світового флешмоба.

Тим часом, видання "Вісті науки" стверджує, що професори Нісварда в природі не існує, а колективне зусилля 600 мільйонів чоловік по потужності не перевищує двох відсотків енергії, яка виділяється при вибуху середньої водневої бомби. Однак у співтоваристві навіжена ідея одночасного стрибка знайшла широкий відгук - багато хто навіть сповнилися ентузіазму і готові розклеювати на вулицях свого рідного міста рекламні стікери акції. Вчені-фізики впевнені, що акція WJD ні до чого не приведе і стихійний терраформінг не відбудеться.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.