Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко побачила нікчемність власників суднобудівних заводів

Влада 3819 переглядів

Опубліковано - 4.07.2008 16:35 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко побачила нікчемність власників суднобудівних заводів
Тимошенко побачила нікчемність власників суднобудівних заводів
Уряд ініціюватиме зміну неефективних інвесторів підприємств суднобудівної галузі.

Про це повідомила прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко у Миколаєві під час наради з розгляду стану справ і перспектив розвитку суднобудівної галузі, яка відбувається на підприємстві „Океан”.

За словами Тимошенко, на жаль, сьогодні держава не завжди є ефективним інвестором на підприємствах суднобудування. За її словами, зокрема Уряд оцінює як кризовий стан на Чорноморському суднобудівному заводі, акціонерному товаристві „Феодосійська суднобудівна компанія „Море”, а також на Суднобудівному заводі імені 61 комунара.

Прем’єр-міністр України запропонувала власникам підприємств зазначеної галузі розробити план дій щодо відродження українського суднобудування. „Уряд готовий і зірку з неба зняти, щоб суднобудівна галузь розвивалася і ставала на ноги”, - підкреслила Тимошенко.

Вона вважає, що власники суднобудівних підприємств в першочерговому порядку мають забезпечити виконання всіх соціальних гарантій працівникам галузі, а також вийти на рівень достойної заробітної плати.

Прем’єр-міністр України повідомила, що сьогодні обсяг світового ринку суднобудівної продукції складає 70-80 млрд. доларів на рік. При цьому доля України в загальному ринку світових замовлень серед держав-судновиробників сьогодні складає 0,15%, порівняно з 5,2% у 1991 році.

„Ми мусимо зробити неможливе, щоб повернути свою долю на ринках”, - підкреслили Глава Уряду.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.