Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політичні репресії. Клерк гаранта зухвало зловживав і перевищував

За право людини 7262 перегляди

Опубліковано - 9.07.2008 14:38 | Всі новини | Версія для друку

Політичні репресії. Клерк гаранта зухвало зловживав і перевищував
Політичні репресії. Клерк гаранта зухвало зловживав і перевищував
СП замість дорадчого органу, який забезпечує діяльність гаранта конституційних прав і свобод громадян, перетворюється на ватагу осіб, від чиїх дій тхне відвертим криміналом.

Про це заявляє «Народна самооборона».

Ми, надаємо на ваш розсуд повний текст заяви політичної партії:

«7 липня 2008 року до керівництва ГУМВС України особисто прийшов заступник Глави Секретаріату Президента України І.Г. Пукшин з копією Ухвали Колегії суддів з цивільних справ Апеляційного суду м. Києва про відміну рішення Радянського районного суду м. Києва від 30 вересня 1999 року в справі Жванії Д.В. та направлення справи на новий розгляд до Святошинського районного суду м. Києва, і почав вимагати негайно скасувати постанову від 1999 року про прийняття до громадянства України Жванії Д.В. та відібрати в нього паспорт громадянина України.

7 липня 2008 року Апеляційний суд м. Києва повідомив, що дана Ухвала ще не оформлена належним чином з технічних причин, у зв’язку з чим її було видано тільки 8 липня 2008 року. Дана ситуація свідчить про змову Секретаріату Президента України з деякими суддями Апеляційного суду м. Києва, які надали Ухвалу Колегії суддів з цивільних справ Апеляційного суду м. Києва в справі Жванії Д.В. Пукшину І.Г. 7 липня 2008 року, а Жванії Д.В. тільки 8 липня 2008 року.

8 липня 2008 року, Ігор Пукшин запросив на нараду до Секретаріату Президента України одного із заступників начальника ГУМВС України в м. Києві та начальника Управління у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб ГУ МВС України в м. Києві, де, одразу ж, в жорсткій формі, почав вимагати негайно скасувати постанову про надання громадянства України Жванії Д.В. та відібрати в нього паспорт громадянина України, а отримавши негативну відповідь, почав погрожувати тим, що заступник Генерального прокурора України Корнякова Т.В. внесе протест про негайне виконання рішення суду, хоча, як зазначено у рішенні суду, крім направлення справи на новий розгляд, ніяких інших дій не передбачається.

Крім того, Жванія Д.В. звернувся з касаційною скаргою до Верховного Суду України про перегляд справи. У Подільському районному суді м. Києва за заявою Жванії Д.В. 8 липня 2008 року відбулося слухання про скасування незаконно порушених кримінальних справ проти нього, а колишній заступник начальника ОВІР, проти якого Генеральною прокуратурою України сфабриковано кримінальну справу, оскаржив дане рішення в Шевченківському районному суді м. Києва.

Стаття 25 Конституції України передбачає, що громадян України не може бути позбавлений громадянства України і права змінити громадянство.

Згідно п. 3 ст. 2 Закону України «Про громадянство України» сказано про неможливість позбавлення громадянина України громадянства
України.

Секретаріат Президента України в особі І. Г. Пукшина своїм втручанням в роботу судової гілки влади та правоохоронних органів грубо порушує Конституцію України, Закони України «Про громадянство України» та «Про статус народного депутата України», видає незаконні розпорядження, займається переслідуванням з політичних мотивів Жванії Д.В., намагається позбавити його громадянства України та вилучити в нього паспорт громадянина України, всупереч Конституції та Законів України.

«Народна самооборона»

Як кажуть: коментарі - зайві.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.