Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Королевська сказала те, що “об'єктивно” замовчав Затулін

Політика 4235 переглядів

Опубліковано - 9.07.2008 19:17 | Всі новини | Версія для друку

Королевська сказала те, що “об'єктивно” замовчав Затулін
Королевська сказала те, що “об'єктивно” замовчав Затулін
Співголова групи з міжпарламентських зв’язків з Російською Федерацією Наталія Королевська прокоментувала заяву депутата Російської Держдуми Костянтина Затуліна про зрив підписання українською стороною заяви про продовження Великого Договору.

«Я хочу абсолютно чітко сказати – позиція української групи депутатів з міжпарламентських зв’язків з Російською Федерацією однозначна і незмінна – ми виступаємо за продовження Великого Договору і зміцнення україно-російських стосунків на основі принципів стратегічного партнерства. Ми налаштовані конструктивно в цьому питанні – і готові надалі обговорювати тему пролонгації Великого Договору з російською стороною», - заявила Наталія Королевська.

Королевська відзначила, що обидва проекти звернень як відносно відміни списків персон нон-грата, так і про продовження дії Договору про дружбу і співпрацю були погоджені представниками БЮТ, але остаточно можуть бути підписані лише після засідання української парламентської групи. Співголова підкреслила, що в Одесі були присутні лише 11 народних депутатів від України, тоді як група налічує 157 депутатів.

«Не потрібно ставити віз попереду паровоза. Миттєві інтереси і заробіток партійних і особистих політичних дивідендів не мають бути такими, що визначають в перспективі взаємини наших держав», - сказала Королевська.

Нардеп упевнена, що не має жодного сенсу заполітизовувати україно-російські відносини, вносити штучні конфліктні теми і проблеми до цих стосунків – в цьому немає перспектив ні для України ні для Росії.

«Штучне нагнітання ситуації, резонансні заяви і взаємні докори, - це ті методи, які націлені лише на розхитування ситуації. Націлені на негатив. Тому я прошу як російських колег, так і українських утриматися від жорстких заяв на цю тему. Так як це не принесе користі ні народові України, ні народові Росії» - упевнена депутат.

Як повідомлялося раніше, перший заступник голови комітету Держдуми РФ по справах СНД і зв'язкам зі співвітчизниками Костянтин Затулін на прес-конференції в Одесі заявив, що українські нардепи зірвали підписання спільних заяв. За його словами, у неділю зранку, не попрощавшись, частина українських депутатів, в основному тих, що входять до складу правлячих партій, покинули Одесу, не підписавши два важливих звернення, які були підготовлені напередодні в ході засідань.

Затулін відзначив, що такі дії українських депутатів наражають на небезпеку Великий договір.

За його словами, звернення підписала в повному складі російська делегація й частина українських депутатів. Затулін стверджує, що українці, які виїхали, у телефонних розмовах вибачалися й обіцяли підписати документи у вівторок, однак він висловив сумнів, що це відбудеться.

Замість післямови. Ми, порівнявши два погляди на одну й ту ж подію, переконалися вчергове, що брехня і російська політика - синоніми.

Причому, підкреслимо, примітивна брехня. Оскільки пан Затулін, зрозуміло, журналістів за людей не вважає. А даремно, бо у колег, також є очі і здатність оцінити кількість учасників події, тим більше, що персони нардепів - вже достатньо відомі, аби їх не сплутати ні із ким іншим.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.