Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Амерканські сенатори побачили, як Росія підриває суверенітет України

Світ навколо нас 4882 перегляди

Опубліковано - 10.07.2008 15:58 | Всі новини | Версія для друку

Амерканські сенатори побачили, як Росія підриває суверенітет України
Амерканські сенатори побачили, як Росія підриває суверенітет України
Уряд Росії підриває незалежність сусідніх держав України й Грузії за допомогою військових погроз, економічного бойкоту й обмеженням поставок енергоресурсів.

Це констатує глава комітету з міжнародних питань Сенату США Джозеф Байден у проекті резолюції, унесеної вчора на розгляд верхньої палати законодавчого органа США.

Текст резолюції, присвяченої звертанню до лідерів "великої вісімки" з побажанням забезпечити більш ефективні й конструктивні відносини з Росією, розміщений на офіційної веб-сторінці сенатора Байдена.

У документі сенатор високо оцінює роль і значення Російської Федерації в глобальній системі міжнародних відносин. Разом із тим, Байден зазначає, що внутрішня й зовнішня політика російських лідерів найчастіше ставить їхню країну в протиріччя зі США й іншими членами Великої вісімки.

У резолюції також згадується, що в грудні минулого року Росія призупинила виконання умов Договору про звичайні збройні сили в Європі, що є наріжним каменем регіональної стабільності.

Як повідомлялося раніше, розвідслужби США вперше оприлюднили повний текст доповіді про загрози безпеці Сполучених Штатів, у якому проаналізована ситуація в Росії й Україні, а також їхній вплив на світову політику.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.