Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Блок НУ-НС не підтримує відставку уряду

Влада 3827 переглядів

Опубліковано - 11.07.2008 14:09 | Всі новини | Версія для друку

Блок НУ-НС не підтримує відставку уряду
Блок НУ-НС не підтримує відставку уряду
Безумовно, ми не будемо голосувати за резолюцію недовіри уряду. Я переконаний, що вона не дістане підтримки і в суспільстві.

Про це, виступаючи з парламентської трибуни, заявив голова фракції «Наша Україна - Народна Самооборона» В’ячеслав Кириленко.

«Нам незрозумілі причини винесення цього питання на прядок денний, - заявив він, зауваживши, що, «можливо, прем’єр тіньового уряду про це розповів би, але його нема в сесійні залі».

«Ми переконані, що дискусія повинна бути не про кабінети, не про крісла, посади й портфелі, а про принципові зміни в курсі країни, - підкреслив голова фракції, - А таких дискусій з боку Партії регіонів ми, на жаль, не спостерігаємо. Підхід, отже, лишився старий – дайте спочатку владу, а потім ми придумаємо, як нам працювати. Це підхід позавчорашнього дня».

«Будь-який уряд повинен діяти так, як це передбачає коаліційна угода. Якщо наші партнери по коаліції будуть виконувати коаліційну угоду, ми будемо працювати далі як єдина команда. Це проста формула, вона потребує лише щоденного виконання», - переконаний В’ячеслав Кириленко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.