Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


БЮТівці - єдині, хто не голосував за підвищення цін на хліб у столиці

Добробут 5559 переглядів

Опубліковано - 21.07.2008 11:05 | Всі новини | Версія для друку

БЮТівці - єдині, хто не голосував за підвищення цін на хліб у столиці
БЮТівці - єдині, хто не голосував за підвищення цін на хліб у столиці
Фракція Блоку Юлії Тимошенко в Київраді - єдина, яка на пленарному засіданні Ради 17 липня не дала жодного голосу за постанову про підвищення цін на хліб в місті.

Про це повідомила прес-служба.

БЮТ, зрозуміло, підтримує надання компенсацій малозабезпеченим верствам населення, але вважає невиправданою зворушливу турботу мерії та більшості Київради щодо фінансової підтримки ВАТ «Київмлин» та ВАТ «Київхліб».

Саме знищення конкуренції та монополізація згаданими компаніями стали однією з причин вкрай складної ситуації на столичному ринку хліба.

Для кількох добре відомих осіб, які є не лише хлібними, але й енергетичними монополістами, стало вже звичкою вибивати з міста шантажем та погрозами компенсації для приватних компаній.

Депутати Київради не отримали належної фінансової документації, яка б показала реальні збитки «ВАТ «Київхліб» та ВАТ «Київмлин», або й взагалі б підтверджувала наявність збитків.

Тому БЮТ не міг погодитися з пропозицією зробити крайніми споживачів. Більше того, на сесії БЮТівці внесли пропозицію проаналізувати діяльність всіх приватних монополій, які утворилися в ключових галузях міського господарства.

Що ж стосується поправок до бюджету міста на 2008 рік, то фракція БЮТ підтримала їх, оскільки вони ґрунтуються переважно на коштах, які Кабінет Міністрів щойно виділив місту у вигляді субвенцій на виконання столичних функцій. Надані Урядом ресурси передбачають як соціальні доплати різним верствам населення, так і потужні вливання в об’єкти столичної інфраструктури, як-то транспортні розв’язки на Ленінградській та Московській площах, станції метро, мости тощо.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.