Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Клерки дурять гаранта. За його згодою?

Влада 3755 переглядів

Опубліковано - 6.08.2008 16:17 | Всі новини | Версія для друку

Клерки дурять гаранта. За його згодою?
Клерки дурять гаранта. За його згодою?
Про “потьомкінські села” Президента Ющенка розповів Микола Томенко.

На Закарпатті відразу після від’їзду Президента Віктора ЮЩЕНКА припинилися усі активні відновлювальні роботи.

Про це сьогодні повідомив народний депутат від БЮТ Микола Томенко, який нині перебуває у Закарпатській області .

“Необхідно припинити циркові вистави, коли за годину після від’їзду Президента з постраждалих територій зникають представники МНС, будівельники та транспортники, залишивши після себе дві зариті труби в річці та капсулу - фундамент майбутнього будинку”, - сказав він.

Томенко наголосив, що сьогодні, перебуваючи в селі Ясіня Рахівського району разом з депутатом від БЮТ Олександром Кеменяшом, не побачив проведення жодних відновлювальних робіт.

“Велике здивування у нас та у мешканців села викликав той факт, що після від’їзду Президента сотні працівників МНС, транспорту та будівельники на наступний день зникли. Можливо, вони поїхали за Президентом в іншу область?”, - сказав народний депутат.

Він нагадав, що Верховна Рада України затвердила Указ Президента про оголошення окремих територій 6 областей України зоною екологічного лиха, і тому саме тут мають бути змобілізовані всі сили МНС та інших підрозділів.

Томенко також висловив пропозицію, що варто було би 70 млн. грн., які виділені на проведення військового параду в День Незалежності, використати на мобілізацію військових для проведення відновлювальних робіт в зоні стихійного лиха.

Крім того, за його словами, необхідно, щоб питання з відновлення доріг місцевого значення стало одним зі складових державної програми протипаводкових заходів, та забезпечити централізоване фінансування через “Укравтодор”.

“Тільки за цієї умови проблеми з дорогами можна буде вирішити. Оскільки за твердженнями мешканців постраждалих регіонів, документи з цього питання давно знаходяться на розгляді органів місцевої влади, але досі жодна гривня не виділена”, - сказав народний депутат.

Томенко також зауважив, що варто звернутися до уряду та місцевих рад з вимогою забезпечити реальне виконання відновлювальних робіт в областях, що постраждали від стихійного лиха.

Як повідомлялося раніше, вчора, 5 серпня, Президент України Віктор ЮЩЕНКО відвідав село Ясіня Рахівського району Закарпатської області, що постраждало від стихійного лиха 23-27 липня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.