Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Голова Адміністрації Севастополя впенеий, що засланих козачків там ще немає

Захист держави 6232 перегляди

Опубліковано - 19.08.2008 16:48 | Всі новини | Версія для друку

Голова Адміністрації Севастополя впенеий, що засланих козачків там ще немає
Голова Адміністрації Севастополя впенеий, що засланих козачків там ще немає
Голова Севастопольської міської державної адміністрації Валерій Саратов вважає недостовірними заяви, що в Севастополі багато людей мають як український, так і російський паспорти.

Зокрема, відповідаючи сьогодні на прес-конференції на питання журналістів, він заявив: „Якщо ви не володієте інформацією, то не говоріть. На сьогоднішній день точної інформації, звичайно, немає ні у кого, але я можу припустити, що декілька тисяч чоловік мають російське громадянство”.

Як пояснив Саратов „це пов’язано з моментом становлення держав Україна і Росія, коли ще не почали до кінця працювати системи, і ті люди, які служили на російському флоті і звільнялися в запас на початку 90-х років, реально ще мали можливість одержати російський паспорт. І все”.

В той же час голова міськради запропонував звернути увагу на інше: „Більшість людей, які сьогодні служать на російському флоті (очевидно, він має на увазі і громадян України - працівників підприємств і установ флоту - ред.), жінки і діти, це наші українці, які живуть в Україні. Жінки мають український паспорт... І ось ці сім’ї сьогодні складають населення Севастополя. Тут якихось засланих з боку козачків немає”.

Більш того, відзначив Саратов „ці люди після завершення служби переважно залишаються в Севастополі. І це дуже добре, тому що чисельність населення України, як ви знаєте, падає з року в рік, і чим більше людей працездатного віку залишаються на нашій території, тим краще Україні».

Від “Аратти”: кадрова політика нашого Президента вже не дивує, і тим більше, навіть не викликає емоцій.

Питання тільки в одному: навіщо на повних нікчем витрачаються кошти платників податків. Чи у Севастполі присутність української влади визначається лише відповідними табличками на будівлях?

Якщо ні, то ми б хотіли, щоб керівникові Адміністрації Севастополя у Секретаріаті пояснили, у який спосіб можна виявити громадянина із подвійним паспортом. Хоча, ми чомусь впевнені, що клеркам, наближеним до тіла гаранта, перейматися такими дрібницями просто немає часу - "поляни" заважають.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.