Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У СП звернули увагу на антидержавну діяльність КПУ. Нарешті

Влада 3880 переглядів

Опубліковано - 26.08.2008 14:33 | Всі новини | Версія для друку

Класово близькі союзники: Янукович і Симоненко
Класово близькі союзники: Янукович і Симоненко
Суспільство і політичні сили мають визначитися щодо доцільності існування антидержавницької комуністичної ідеології в Україні.

Про це заявив Заступник Глави Секретаріату Президента України Ігор Пукшин, коментуючи дії групи кримських комуністів на чолі із народним депутатом Л.Грачем, які 21 серпня зірвали прямий ефір ДТРК «Крим», застосувавши силу проти журналістів.

«Правоохоронні органи мають дати жорстку і адекватну відповідь на захоплення представниками Комуністичної партії України ДТРК «Крим». - наголосив він.

На думку Пукшина, діяльність Компартії останнім часом все частіше набуває характеру організованого кримінального угрупування.

«Насилля проти журналістів у Криму - це не просто злісне хуліганство та порушення конституційних прав громадян на отримання інформації. Це цілеспрямована і послідовна антидержавницька діяльність». - наголосив Пукшин.

Заступник Глави Секретаріату Президента України переконаний, що суспільство та провідні політичні сили, які представляють інтереси громадян України, мають визначитися щодо доцільності існування антидержавницької ідеології у нашій державі.

Замість післямови. Нарешті на Банковій звернули увагу на очевидний нонсенс: партія - організатор і натхненник Голодоморів та масових екзекуцій цивільного населення, не просто офіційно діє в Україні, а й засідає у парламенті!

Це, за мірками нормального глузду, те ж саме, якби сьогодні у Бундестазі Німеччини засідала фракція легально діючої Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини.

І ми на увесь світ кричимо про Європейську інтеграцію? Навіть і не смішно. Бо напевно, якби не зухвалість нардепа Грача, то ніхто б й не вякнув проти комуністів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.