Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політичне кредо Януковича визначається суфлером із Москви

Політика 4167 переглядів

Опубліковано - 28.08.2008 15:24 | Всі новини | Версія для друку

Політичне кредо Януковича визначається суфлером із Москви
Політичне кредо Януковича визначається суфлером із Москви
Позиція лідера ПР Віктора Януковича визначається з-за кордону і не має нічого спільного із інтересами України і українців.

Про це заявив нардеп Андрій Парубій, коментуючи визнання Росією незалежності самопроголошених територій Грузії – Абхазії та Південної Осетії, та заяву лідера Партії регіонів Януковича, в якій він закликав Україну “прийняти волевиявлення народів Південної Осетії та Абхазії і визнати їх незалежність”.

“Янукович ще раз підтвердив, що не є самостійним політиком. Він ще раз підтвердив, що його позиція визначається зі столиці іншої держави”. “Позиція Януковича не має жодного відношення до національних інтересів України, а лише відображає пріоритети російської зовнішньої політики”, - переконаний народний депутат.

“У випадку визнання Росією незалежності Абхазії та Південної Осетії, ми стали свідками реалізації імперських бажань Росії створити біля своїх кордонів маріонеткові держави з маріонетковими урядами. Весь світ на сьогодні підтримав територіальну цілісність Грузії як непорушний фактор міжнародної політики. Переконаний, що жодна з цивілізованих держав не підтримає такого кроку і визнання самопроголошених територій не матиме жодної перспективи”. наголосив Парубій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.