Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


НРУ висловив своє ставлення до демаршу НУ

Влада 3827 переглядів

Опубліковано - 3.09.2008 18:39 | Всі новини | Версія для друку

НРУ висловив своє ставлення до демаршу НУ
НРУ висловив своє ставлення до демаршу НУ
Народний РУХ України заявив, що руйнувати коаліцію - велика помилка.

НРУ виступив із заявою, яку ми надаємо без змін та коментарів:

Заява Народного Руху України щодо Коаліції демократичних сил у Верховній Раді України

Народний Рух України вважає створення Коаліції демократичних сил і формування нею Уряду визначним надбанням українського народу і патріотичних політичних сил. Вперше в історії незалежної України нам випав унікальний шанс подарований українським народом будувати таку Україну, про яку мріяли наші попередники.

Рішення фракції НУНС щодо виходу з демократичної коаліції ми вважаємо помилковим. Ми не підтримуємо будь-які дії, що направлені на руйнування демократичної коаліції і вважаємо, що вони послаблюють, в першу чергу, Українську державу.

У той же час, ми не підтримуємо і дії БЮТ фактично направлені на створення коаліції з нашими політичними опонентами. Разом з тим ми свідомі того, що дії БЮТ були спровоковані безпідставними і необґрунтованими звинуваченнями з боку Секретаріату Президента на адресу Уряду і особисто Прем’єр-Міністра України Ю.Тимошенко, що лунали з першого ж дня створення Коаліції демократичних сил.

Проте, вважаємо що особисті образи і внутрішні чвари не повинні бути приводом для дій, що можуть призвести до фактичного розвалу демократичної коаліції.

Нагадаємо, що не пройшло й року, як на позачергових виборах до Верховної Ради України ми обіцяли українським виборцям, що створимо демократичну коаліцію і працюватимемо задля їх інтересів. Ми просили українських виборців повірити у нашу єдність і готовність забути всі попередні чвари.

Руйнування демократичної коаліції неодмінно призведе до значних внутріполітичних ускладнень, а також провалу європейських та євроатлантичних устремлінь України. Така ситуація у перспективі може призвести до загрози національній безпеці України.

Насправді своїми діями, наші колеги по фракції Наша Україна – Народна Самооборона фактично дають можливість антиукраїнським силам перейти в наступ і продовжувати нищити Українську державу.

За діями з розвалу демократичної коаліції простежується спроба створення т.зв. «широкої коаліції» у Верховній Раді України. Народний Рух України заявляє, що в жодному разі не підтримає абсурдні ідеї щодо створення коаліції з Партією регіонів і комуністами.

Народний Рух України був і залишається на позиції збереження Коаліції демократичних сил, оскільки вважає її унікальним інструментом побудови української України.

Народний Рух України закликає партнерів по демократичній коаліції повернутися за стіл переговорів і зробити все можливе для відновлення діалогу і співпраці в рамках демократичної коаліції.

Не даймо на поталу демократичні перетворення в Україні! Остаточно розваливши Коаліцію демократичних сил ми зрадимо український народ! Шанс для повернення є – використаймо його!
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.