Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепи-нашоукраїнці улаштували демарш. Самооборонці не підтримали

Влада 3764 перегляди

Опубліковано - 4.09.2008 16:03 | Всі новини | Версія для друку

Нардепи-нашоукраїнці улаштували демарш. Самооборонці не підтримали
Нардепи-нашоукраїнці улаштували демарш. Самооборонці не підтримали
Сьогодні нашоукраїнці покинули залу пленарних засідань парламенту. На два дні.

Народний депутат від НУ-НС Ксенія Ляпіна заявила, що фракція НУ-НС 4 і 5 вересня не заходитиме до сесійної зали Верховної Ради і не братиме участі у засіданнях.

Вона зазначила: «Ми чекаємо ті відведені 10 днів, які ми дали БЮТ для того, щоб вони визначилися: повернутися до коаліційної угоди чи ні, бо це рішення в їхніх руках».

Як сказала Ляпіна, водночас у фракції НУ-НС є частина народних депутатів, які сьогодні зареєструвалися у сесійній залі. За її словами, йдеться, зокрема, про депутатську групу «Народна самооборона», яка «має окрему позицію».

«Позиція "Самооборони", її лідера абсолютно зрозуміла, він зраджував уже не одну політичну силу і, думаю, ще не одну політичну силу зрадить. У нього така професійна робота – зраджувати політичні сили», - сказала Ляпіна.

Між тим, самі самооборонці мають щонайменнше дві позиції.

«Депутатська група «Народна самооборона» вважає недоцільними «демарші з виходом із сесійної зали» Верховної Ради». - заявив народний депутат Кирило Куликов, коментуючи ситуацію, коли фракція НУ-НС пішла із сесійної зали ВР, а народні депутати, які входять до групи «Народна самооборона», залишилися і беруть участь у роботі парламенту.

Він наголосив, що позиція групи полягає у тому, щоб не робити ніяких «демаршів і клоунад з блокуванням трибуни та ігноруванням засідання парламенту».

Куликов зауважив, що народні депутати обрані для того, щоб працювати у сесійній залі, а «не ходити в кулуарах парламенту і заявляти, що ми в зал не підемо».

Як наголосив, депутати мають висловлювати свою позицію шляхом голосування і не підтримувати ті законопроекти, які протирічать Конституції України, а не протестувати шляхом виходу із залу.

«Для чого цей демарш фракції НУ-НС? Щоб вийти на екрани і знову сказати, які ми гарні?», - запитав Куликов.

Водночас народний депутат Тарас Стецьків, який входить до групи «Народна самооборона», заявив, що вважає присутність «Народної самооборони» у сесійній залі у той час, коли прийнято рішення фракції НУ-НС про неучасть у пленарних засіданнях протягом двох днів, «великою помилкою».

За його словами, це «непорядно і не по-партнерські по відношенню до фракції, членом якої є група «Народна самооборона», і це не додасть авторитету ні "Самообороні", ні її лідеру».

Стецьків вважає, що поведінка групи схожа на поведінку «анархістів і хлопчаків».

Він додав, що це - позиція «людей, які скачуть з місця на місце», і це не додасть авторитету «Народній самообороні» ні у фракції НУ-НС, ні у фракції БЮТ.

За матеріалами УНІАН
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.