Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США припиняє грати із Росією у мирний атом

Світ навколо нас 4862 перегляди

Опубліковано - 5.09.2008 13:16 | Всі новини | Версія для друку

США припиняє грати із Росією у мирний атом
США припиняє грати із Росією у мирний атом
США можуть анулювати програму по ядерній співпраці з Росією в царині “мирного атому”, позиціонуючи цей крок, як відповідь на дії РФ в Грузії, повідомив представник американських властей.

Відтоді як США вже оголосили про виділення $1 мільярда на відновлення Грузії, країна також розглядає варіанти застосування конкретних санкцій до РФ за введення військ на територію свого кавказького союзника.

"Договір про ядерну співпрацю США і РФ швидше за все буде відкликаний", - сказав представник влади США, що побажав не називати свого імені.

"Я не думаю, що цей захід буде останнім в контексті останніх обставин наших взаємин з РФ", - додав він.

Представник Білого дому Гордон Джондро від коментарів відмовився. Проте інші представники влади США повідомили, що подібний крок обговорювався минулого тижня.

Угода про ядерну співпрацю була підписана сторонами в травні. "Угода 123", названа так у зв'язку з тим, що вона підпадає під 123 розділ Закону про ядерну енергетику США. Її підписання було необхідно, щоб компанії обох країн могли напряму співробітничати на ринку ядерних матеріалів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.