Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У вівторок можуть оголосити про смерть демкоаліції. Із легкої руки Банкової

Влада 3863 перегляди

Опубліковано - 10.09.2008 18:52 | Всі новини | Версія для друку

У вівторок можуть оголосити про смерть демкоаліції. Із легкої руки Банкової
У вівторок можуть оголосити про смерть демкоаліції. Із легкої руки Банкової
Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк готовий в перший пленарний день, 16 вересня, оголосити про вихід фракції “Наша Україна – Народна самооборона” із коаліції, якщо відповідна заява не буде відкликана.

Про це Яценюк сказав на прес-конференції.

Він зазначив, що згідно ст. 65 Тимчасового регламенту ВР, заява про вихід з коаліції набуває чинності «не менше, ніж за 10 днів». Він зазначив, що в перший день в разі невідкликання заяви НУ-НС про вихід із коаліції, головуючий на засіданні парламенту зобов’язаний оголосити про вихід фракції із коаліції. Він нагадав, що після цього відраховується 30-денний термін, після якого Президент України може розпустити парламент.

На уточнення журналістів, чи він оголосить таке рішення, Яценюк відповів: «якщо заява не буде відкликана, то звичайно зроблю таке оголошення. Це мій обов’язок».

В той же час він зазначив, що нинішні учасники коаліції матимуть можливість знову створити коаліцію, підписавши нову коаліційну угоду.

Як повідомлялося раніше, 2 вересня парламент ухвалив закони, якими вносяться зміни до закону про Кабмін, про СБУ та до закону про Конституційний Суд, а також закон, на який було подолано вето Президента, про тимчасові слідчі комісії парламенту. Ці закони були ухвалені за відсутності у сесійні залі частини депутатів із фракції НУ-НС.

У блоці “Наша Україна – Народна самооборона” такі дії БЮТ назвали зрадою і скликали екстрене засідання фракції, на якому було ухвалено рішення про вихід з коаліції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.