Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нашоукраїнці натякають самооборонцям на двері

Влада 3708 переглядів

Опубліковано - 17.09.2008 18:21 | Всі новини | Версія для друку

Нашоукраїнці натякають самооборонцям на двері
Нашоукраїнці натякають самооборонцям на двері
Бо народні самооборонці критикують гаранта та його клерків.

“Згідно Конституції, суб’єктами коаліції є фракції. Якщо ж «Народна Самооборона» бачить себе в складі коаліції БЮТ та ПР, нехай її депутати вийдуть з нашої фракції - принаймні, це буде чесно з їхнього боку. Тому що “Наша Україна” ні за яких умов не ввійде в коаліцію з Партією регіонів. Врешті, саме така позиція міститься в нашій коаліційній угоді”.

Таке заявив заступник голови фракції “Наша Україна” Роман Зварич, коментуючи заяву заступника голови фракції БЮТ Андрія Кожем’якіна про початок проведення консультацій щодо створення коаліції з «Народною Самообороною», Партією регіонів та Блоком Литвина.

Зварич зауважив, що «Народну Самооборону» в парламенті представляють «свіжі», а тому – занадто амбітні політики. «Якщо ж вони хочуть розпочати свою політичну кар’єру з такого лицемірства, то, мені видається, ця кар’єра дуже швидко завершиться”.

Коментуючи поведінку лідера “самооборонців” Юрія Луценка, заступник голови фракції зауважив, що “бути першим номером в списку пропрезидентського Блоку і при цьому обливати брудом Президента, виглядає, як мінімум, дуже некрасиво”.

Підводячи підсумки, Зварич зазначив, що “вперше за останні три тижні заступник голови фракції БЮТ сказав на 90% правду. Чому тільки на 90%? Тому що замість слова “розпочали” переговори, він мав сказати “завершили” переговори”.

“Принаймні, з ПР вони (переговори про формування нової коаліції) завершуються – оскільки, за відомою мені інформацією, їм залишилося тільки додеребанити посади”, – резюмував політик.

Між тим, у фракції БЮТ заяви нашоукраїнців про нібито практично утворену нову коаліцію називають провокацією СП.

«Ніякі нові уряди не складають. Ніякі переговори і консультації на цю тему не проводяться. «Уряд працює стабільно і нормально», - сказала сьогодні Тимошенко.

«Мене поінформували, що хтось з команди Балоги надрукував якісь потенційні склади уряду коаліції БЮТ з Партією регіонів. Це вони папери переплутали. Це вони зі столу Балоги взяли проекти урядів, коли він вів переговори з Партією регіонів про створення коаліції. Можливо, загубились ці папери», - зазначила Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.