Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


БЮТ підписався під коаліційними принципами НСНУ

Влада 3705 переглядів

Опубліковано - 23.09.2008 14:05 | Всі новини | Версія для друку

БЮТ підписався під коаліційними принципами НСНУ
БЮТ підписався під коаліційними принципами НСНУ
Лідер фракції БЮТ Іван Кириленко щойно, у присутності журналістів, підписав офіційну відповідь БЮТ на пропозицію НУ-НС про формування нової коаліції.

Кириленко пообіцяв, що, як тільки зроблять копію документа для журналістів, його оригінал буде переданий лідерові НУ-НС В’ячеславу Кириленку.

Лідер фракції БЮТ поінформував, що основним месседжем цього звернення є те, що «фракція БЮТ в основному погоджується з наданими головою НУ-НС В’ячеславом Киріленком програмними принципами діяльності демократичної коаліції у ВР».

Варто зазначити, що також одним із пунктів цієї відповіді є те, що БЮТ підтримує шість принципів врегулювання збройного конфлікту в Грузії, які запропоновані президентом Франції Ніколя Саркозі.

Крім того, йдеться про те, що БЮТ ніколи не відійде від своїх демократичних принципів

Кириленко також підкреслив, що на сьогоднішній день «демократичний шлях» розвитку України знаходиться у руках Президента Віктора Ющенка.

Як повідомлялося раніше, НУ-НС затвердив програмні принципи діяльності нової парламентської коаліції. Про це після закінчення політради у суботу повідомив лідер цієї політичної сили В’ячеслав Кириленко.

Зокрема, за його словами, ці принципи складаються з трьох розділів. Перший стосується захисту державного суверенітету. Зокрема, йдеться про засудження дій Російської Федерації проти Грузії, визнання необхідності визначення юридичного статусу перебування Чорноморського Флоту РФ у Севастополі, вироблення надійної системи дотримання національного законодавства України, забезпечення державної незалежності України шляхом входження у систему колективної безпеки НАТО.

Другий розділ стосується захисту демократії. Цей розділ передбачає відмову від внесення системних змін до Конституції упродовж поточного скликання ВР і забезпечення повноцінного розвитку людини шляхом здійснення істотних реформ.

Третій розділ щодо захисту європейського вибору полягає у визнанні курсу на європейську і євроатлантичну інтеграцію як пріоритету у зовнішній політиці України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.