Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Цінова війна. Льоня Космос піклується про добробут киян

Добробут 5630 переглядів

Опубліковано - 30.09.2008 18:49 | Всі новини | Версія для друку

Цінова війна. Льоня Космос піклується про добробут киян
Цінова війна. Льоня Космос піклується про добробут киян
Головне управління цінової політики Київської міської державної адміністрації допускає підвищення тарифів на проїзд в метро і наземному громадському транспорті в 3-4 рази до 1,5-2 гривень за одну поїздку в листопаді.

Про це журналістів повідомив начальник управління Василь Яструбинський.

«Підвищення цін на проїзд можливо з листопада, можливо не з 1 листопада, а просто в листопаді», - сказав Яструбинський.

За його словами, за розрахунками управління вартість разового проїзду в метро повинна збільшитися в 4 рази або на 1,5 гривень до 2 гривень/поїздка.

За словами Яструбинського, цей тариф таким чином покриватиме собівартість однієї поїздки в метро і враховуватиме рентабельність 2-3%.

В той же час, за розрахунками управління, вартість разового проїзду в наземному транспорті при покупці пасажиром квитка безпосередньо в автобусі, тролейбусі або трамваї повинна також збільшитися в 4 рази або на 1,5 до 2 гривень/поїздка, а при покупці квитка за їх межами вартість разового проїзду повинна збільшитися в 3 рази або на 1 гривну до 1,5 гривні/поїздка.

Яструбинський підкреслив, що така різниця в ціні разового проїзду в наземному транспорті залежно від місця покупки квитка пов’язана з наміром, щоб пасажири не відволікали водіїв при покупці квитків в салоні.

Крім того, Яструбинський відзначив, що розпорядження Київміськадмінстрації про затвердження тарифів на проїзд є регуляторним актом і процедура його затвердження займає близько 1 місяця.

У зв’язку з цим він і допускає, що підвищення тарифів може відбутися не раніше листопада.

Як повідомлялося раніше, Київська міська рада рекомендує Київській міській державній адміністрації встановити граничну вартість проїзних квитків для проїзду в метро і наземному громадському транспорті 60-799 гривень залежно від їх терміну дії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.