Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки виборів. РНБО вирішило наказати Тимошенко дати гроші

Влада 3391 перегляд

Опубліковано - 13.10.2008 15:21 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки виборів. РНБО вирішило наказати Тимошенко дати гроші
Хроніки виборів. РНБО вирішило наказати Тимошенко дати гроші
РНБО прийняла рішення щодо виділення коштів на проведення позачергових парламентських виборів з резервного фонду.

Про таке рішення журналістам повідомив міністр юстиції Микола Оніщук, передає кореспондент «proUA».

За його словами, прем’єр Юлія Тимошенко виступила проти такого рішення , однак це не вплинуло на загальний результат.

Тим часом, як повідомляє прес-служба президента, Віктор Ющенко вже ввів в дію рішення РНБО від 13 жовтня 2008 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення конституційних виборчих прав громадян України під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради України».

Згідно з указом, Кабінету Міністрів України доручено невідкладно вирішити питання про виділення Центральній виборчій комісії з резервного фонду державного бюджету необхідних для забезпечення фінансування підготовки та проведення позачергових виборів до Верховної Ради України, призначених на 7 грудня, та забезпечити їх перерахування до 17.00 13 жовтня 2008 року Міністерством фінансів України та Державним казначейством України Центральній виборчій комісії.

Кабінету Міністрів України, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям доручено створити для всіх суб’єктів виборчого процесу рівні умови участі у виборах.

Проти цього рішення на засіданні РНБО голосували прем’єр-міністр Юлія Тимошенко та міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Як повідомлялося раніше Президент Віктор Ющенко заявив, що в резервному фонді достатньо коштів на проведення дострокових виборів.

В свою чергу, перший віце-прем‘єр-міністр Олександр Турчинов заявив , що уряд не може фінансувати вибори з резервного фонду.

Крім того, головне контрольно-ревізійне управління пред’явило вимогу прем’єр-міністру Юлії Тимошенко щодо недопущення бюджетних правопорушень при фінансуванні проведення позачергових виборів народних депутатів, призначених Указом Президента України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.