Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд затвердив антикризові заходи

Влада 4874 перегляди

Опубліковано - 17.10.2008 21:31 | Всі новини | Версія для друку

Уряд затвердив антикризові заходи
Уряд затвердив антикризові заходи
Уряд затвердив перелік заходів щодо захисту України від можливих наслідків світової фінансової кризи.

Про це повідомила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко на прес-конференції за підсумками позачергового засідання Уряду.

Глава Уряду повідомила, що зазначений перелік складається із 40 пунктів. За її словами, Уряд запропонує Раді національної безпеки і оборони взяти рішення Уряду за основу створення Загальнонаціонального плану захисту України від наслідків світової фінансової кризи.

Юлія Тимошенко пояснила, що перелік заходів, запропонований Урядом, спрямований на захист фінансової системи країни, дотримання високої макроекономічної політики та на захист громадян від можливих наслідків кризи.

Водночас Прем’єр-міністр відзначила, що завдяки надійній банківській системі та стабільному функціонуванню фондових ринків Україну світова фінансова криза не торкнулася. „Я переконана, що ми всі виклики світової фінансової кризи пройдемо спокійно, успішно, без зайвих і непотрібних потрясінь”, - наголосила Юлія Тимошенко. Глави Уряду додала, що для цього, в першу чергу, необхідна злагоджена робота всіх гілок влади та відновлення нормальної, ефективної роботи Верховної Ради України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.