Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ющенко підтримав Тимошенко чи ...?

Влада 3703 перегляди

Опубліковано - 20.10.2008 16:43 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ющенко підтримав Тимошенко чи ...?
Президент Ющенко підтримав Тимошенко чи ...?
Президент Віктор Ющенко збирається провести зустріч з лідерами парламентських фракцій, щоб обговорити світову фінансову кризу.

"У мене є мета отримати підтримку у тих законопроектах, які ми сьогодні на РНБО обговоримо. Нас має об'єднати процес виходу з кризових викликів, які сьогодні вже отримали ряд секторів національної економіки через обвал експортної позиції, проблем платіжного характеру, зменшення валютної виручки", - зазначив президент на засіданні РНБО в понеділок.

"Це речі закономірні і знаходяться в ланцюговій реакції, але мета РНБО дати відповідь на ці виклики. Ніколи я не піду на речі, які будуть не раціоналістичні, не додають нічого з точки зору угамування ситуації. Переконаний, що нам треба говорити відверто чесно, і тоді всі кроки, які будуть прийматися, будуть сприйматися як виключення, але достатні, щоб справитися з цією проблемою", - додав Ющенко.

Він не став деталізувати інструменти, які пропонуються експертами, зазначивши, що РНБО має їх спершу обговорити і дати політичний акцепт.

Як відомо, зранку Юлія Тимошенко спробувала провести в парламенті зустріч з лідерами фракцій, але на неї прийшли лише БЮТ, представники КПУ та дрібні представники НУНС.

Від “Аратти”: враховуючи передвиборчу ситуацію та попередні заяви гаранта, ми навіть боїмося припустити, що за для подолання кризи, яка насувається, Президент несподівано не тільки підтримав прем'єра, а як належить шляхетному чоловікові - підставив їй плече. За ради нас, виборців. За ради України.

Втім, у реальному житті, скоріш за все - буде інакше. Мавпування опонентів - примітивна технологія, яка, до речі, активно застосовувалася у виборчих лохотронах ПР. Пам'ятаєте?

Якщо це не так, ми будемо щасливі помилитися.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.