Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Під керівництвом мудрого банкіра Ющенка українців чекає дефолт

Влада 3589 переглядів

Опубліковано - 29.10.2008 13:14 | Всі новини | Версія для друку

Під керівництвом мудрого банкіра Ющенка українців чекає дефолт
Під керівництвом мудрого банкіра Ющенка українців чекає дефолт
Неотримання Україною кредиту від МВФ може призвести до дефолту.

Про це на прес-конференції заявив голова правління НБУ Володимир Стельмах.

За його словами, Україна повинна прийняти законопроект, розроблений українським урядом, парламентом і МВФ, після чого отримає позику від фонду у розмірі 16,5 млрд дол.

За словами Стельмаха, у разі неприйняття цього законопроекту, Україна отримає інфляцію з великим відсотком, а реальні доходи знеціняться. "А це, у свою чергу, знецінить всі попередні накопичення. І це торкнеться кожного українця", - сказав він.

Як запевнив Стельмах, після такого процес послідує оголошення дефолту, що викличе "моральну дискредитацію населення". "Україна відноситися до категорії ризикових держав. Якщо ми не зможемо показати всім нашим майбутнім і нинішнім кредиторам, що у нас є надійний фінансовий механізм забезпечення наших боргів, то це може призвести до дефолту", - сказав він.

Від “Аратти”: Нам чомусь пригадався 2004 рік. Майдан, на сцені котрого підступно отруєний діоксіном Віктор Ющенко проголошував палкі промови. Зокрема, серед інших дрібниць, як то створення мільйонів робочих місць, талановитий банкір, який нині став Президентом, обіцяв публічно зробити національну валюту вільноконвертованою. При чому, у найкоротші терміни. Тоді, зі сцени Майдану, Ющенко не бачив цьому жодних перешкод, окрім тодішнього Президента Кучми і його злочинного режиму.

І ми повірили, вручивши йому булаву. І що отримали?

Нині всі терміни, як кажуть, - вичерпалися, а створена не без участі Віктора Андрійовича банківська система - тріщить по всіх швах, балансуючи на межі дефолту.

Проте, портрет нашого керманича вже скромно відтавровано на грошових знаках. Поки що, - не ВКВ, як було обіцяно, а ювілейних.

Звісно, якщо зараз гаранту нагадати про його публічні обіцянки, - він навряд чи покається у тому, що збрехав. І одразу назве винних:Тимошенко і світову кризу. Бо ж загальновідомо: поганому танцюристові завжди щось заважає...
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.