Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Загроза життю прем'єра Тимошенко залишається реальною

Кримінал 4947 переглядів

Опубліковано - 31.10.2008 13:29 | Всі новини | Версія для друку

Загроза життю прем'єра Тимошенко залишається реальною
Загроза життю прем'єра Тимошенко залишається реальною
Керівник Управління державної охорони Валерій Гелетей заявляє, що кримінальну справу про замах, у 2006 році, на життя Юлії Тимошенко ще не закрито.

Про це він сказав в інтерв`ю газеті «Коммерсант-Украина», яке надруковано сьогодні.

«Не розголошуючи таємницю слідства, можу сказати, що кримінальна справа розслідується, є підозрювана особа, проведено відповідні експертизи», - сказав він.

За словами Гелетея, зараз стоїть питання про розшук і затримання підозрюваного.

Він також зазначив, що з 2006 року прем`єр-міністр охороняється за посиленим варіантом. «Як тоді, так і зараз ми відповідаємо за безпеку Юлії Володимирівни. Задіюємо стільки сил і засобів, скільки необхідно для її повної безпеки», - додав він.

Від “Аратти”: власне, ми також неодноразово задавалися питанням: чим закінчилася гучна справа щодо готування до замаху на життя лідера БЮТ Юлії Тимошенко. І повідомлення керівника УДО про те, що наразі є підозрюванний, але фізично його знайти не можуть - нас а ні скільки не здивувала. Тут усе закономірно й характерно.

Здивували самовпевненні заяви начальника УДО. Ми, принагідно, можемо порадити пану Гелетею уважніше вивчити той самий невтішний американський досвід. А він, як нам, непрофесіоналам, показує, що ефективність охоронців перших осіб полягає не у їхньому вмінні самовпевнено нахваляти самих себе чи показово розштовхувати громадян від обраної ними у владу керівної особи, а в упередженні злочинних проявів. Що, зрозуміло, вимагає чіткої взаємодії із іншими правоохоронними органами та спецслужбами.

І тут, на конкретних прикладах, які ми побачили у судах чи у ФДМ, - виникає сумнів. Бо УДО, вочевидь, почало виконувати невластиві функції втручаючись у дії іншого правоохоронного органу надогоду певним керівникам, які публічно полюють на законодавство.

А у штовханині, звісно, не тільки снайпера можно прогавити, а й, вибачайте, танк за "Запорожця" прийняти. Тим більше, якщо ті ж самі керівнички накажуть.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.