Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Цінова війна. Космольончики придумали синонім клептоманії - інфляція

Самоврядування Регіон: м.Київ 9270 переглядів

Опубліковано - 5.11.2008 13:17 | Всі новини | Версія для друку

Цінова війна. Космольончики придумали синонім клептоманії - інфляція
Цінова війна. Космольончики придумали синонім клептоманії - інфляція
Столичні чиновники, ще більш заглибившись у кишені киян, невпинно повторюють мантри про міфічні преференції та хижу інфляцію. Хоча й неозброєним оком чітко видно банальне кидалово.

Вартість транспортних послуг у громадському транспорті в Києві не зміниться, однак будуть збережені всі пільги та вигідні умови для постійних жителів столиці.

Про це повідомив заступник київського міського голови Віталій Журавський на прес-конференції у вівторок.

Відповідаючи на питання журналістів, він ще раз звернув увагу, що вартість однієї поїздки в громадському транспорті для киян - постійних жителів столиці, за умови покупки довгострокового проїзного залишається колишньою: 50 коп. для дорослих, 25 коп. для студентів, 12,5 коп. для учнів. "Всі дійсні пільги на проїзд збережені, крім того, введені додаткові пільги для тих, хто потребує підтримки", - запевнив він.

Чиновник підкреслив, що на сьогоднішній день ціни на всі товари та послуги стрімко ростуть, у країні інфляція, і жодна галузь економіки не може не відчути вплив цих факторів.

"Сьогодні транспортна галузь столиці зазнає колосальне навантаження, оскільки комунальним транспортом користуються не тільки кияни, але й жителі інших регіонів, що тимчасово перебувають у столиці. Вагони метро і наземний транспорт зношуються прискореними темпами, необхідно постійно оновлювати рухомий склад і збільшувати кількість задіяних транспортних засобів", - пояснив Журавський.

За його даними, останнім часом столична влада придбала близько 1 тис. автобусів і тролейбусів, щоб забезпечити ритмічну роботу транспорту. Крім того, необхідно купити ще 1 тис., і замінити практично всі вагони метро. При цьому, якщо раніше в Києві вводилося в лад не більше однієї нової станції метро за рік, то в 2008 році до кінця року їх буде введено чотири." Ми не можемо залишити киян, що живуть на Троєщині і Теремках, без метро, а це вимагає інвестицій, і це не можна не розуміти", - відзначив Журавський.
Від “Аратти”: ми неодноразово писали, що ні нам, ні іншим виданням й донині не вдалося, серед словесного проносу столичних чиновників, виловити хоч якесь логічне пояснення їхніх тарифних зазіхань на вміст наших кишень.

Порівняння із цифровими показниками аналогічних ставок в інших державах - свідчать хіба що про те, що космольончики вважають нас, киян патологічними дебілами. Бо навіть школяреві відомо, що це звичайнісінка локшина, оскільки, якщо й обгрунтовується у такий спосіб ціна, то у відносному, до зарплатні, рівні. Проте, особисто нам, киянам, абсолютно наплювати на ціни у Лондоні чи Москві. Бо ми живемо у Києві і обирали самоврядування для себе, а не іноземців.

Аргументація щодо так званого оновлення комунального транспорту також є переконливою лише для тих, хто пересувається у "Майбахах" чи "Меседесах", оскільки ті, хто користується громадським транспортом, ну аж ніяк не відчули ніяких позитивів. Комунальні автобуси, тролейбуси, трамваї - мабуть добре відомі багатьом киянам ще із раннього дитинства. Та й інтервали руху такі, що завантаження пасажирів у машину нагадує евакуацію Врангеля чи завантаження оселедців у діжку для просолу.

PR-кампанія навколо проїздних квитків - більше нагадує наперстки, ніж щось привабливе. Адже, кожен, хто купує цей квиток - авансує послугу на певний період часу. Звертаємо вашу увагу на шахрайську фішку - передоплачуючи послугу ви не отримуєте жодних гарантій, що її отримаєте у повному обсязі, не кажучи про те, що ваші гроші, навіть у разі виникнення у вас форс-мажорних обставин, ніхто і у ніякий спосіб не поверне. Тобто, їх у наглий спосіб привласнюють.

До, речі про інфляцію. Ми персонально звертаємося до пана Журавського аби він обгрунтував публічно, із відповідними розрахунками, стрибок інфляції більш, ніж у чотири рази. Інакше ми вважатимемо його звичайнісіньким дрібним шахрайчиком.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.