Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На завтра у парламенті - день презентації депутатських ОЗУ

Влада 3701 перегляд

Опубліковано - 11.11.2008 14:22 | Всі новини | Версія для друку

На завтра у парламенті - день презентації депутатських ОЗУ
На завтра у парламенті - день презентації депутатських ОЗУ
Завтра Генеральний прокурор Олександр Медведько має розповісти нардепам про банди “Воробйов”, “Дробяков” та загадковий “Брокар”, представивши їхніх очільників.

Сьогодні 412 народних депутатів, представників усіх фракцій парламенту, підтримали пропозицію Заступника Голови Верховної Ради, члена БЮТ Миколи Томенка щодо невідкладного заслуховування у ВР інформації Генерального прокурора про докази стосовно протиправних дій народних депутатів, які звинувачуються в.о. Голови СБУ Валентином Наливайченком.

«В разі, якщо Генпрокурор повідомить, що бодай на одного народного депутата такі докази існують, парламент має невідкладно розпочати процедуру розгляду зняття депутатської недоторканності та притягнення нардепа до кримінальної відповідальності. В іншому випадку, Верховна Рада має відреагувати належним чином на активну політичну телевізійну діяльність виконуючого обов’язки голови СБУ», - вважає Томенко.

Він нагадав, що спеціальна правова процедура щодо притягнення народного депутата до кримінальної відповідальності чітко визначена у законодавстві, зокрема, у статті 80 Конституції України та Главі 35 Регламенту Верховної Ради України.

Як повідомлялося раніше, нардеп Геннадій Москаль, якого публічно звинуватив у злочинах Наливайченко ініціював створення спеціальної слідчої комісії із розслідування протиправних дій СБУ.

За його словами, він має задокументовані факти тиску СБУ на керівників кримських громадських організацій, яким пропонують підписати фальшиві покази про "злочинну діяльність" Москаля на посаді керівника УМВС АР Крим.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.