Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Духовний пастор Космоса може виявитися банальним шахраєм

Кримінал 5244 перегляди

Опубліковано - 2.12.2008 14:42 | Всі новини | Версія для друку

Духовний пастор Космоса може виявитися банальним шахраєм
Духовний пастор Космоса може виявитися банальним шахраєм
У міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка є підстави стверджувати, що пастор “Посольства Божого” Сандей Аделаджа замішаний у фінансовій схемі групи “Кінгз Кепітал”.

Про це глава МВС сказав в інтерв`ю газеті “Дєло”, опублікованому 2 грудня 2008 р.

“Виходячи з матеріалів слідства, є підстави стверджувати, що пастор Сандей Аделаджа сам замішаний у цій схемі. Сподіваюся, на відкритому судовому процесі громадськість зможе переконатися в цьому. Думаю, що громадянин Бандурченко і троє громадян, відпущених під підписку про невиїзд, були тільки виконавцями в цій афері. Для нас головне — встановити посередників, організаторів і одержувачів украдених мільйонів», - сказав Луценко і також повідомив, що рахунки «Кінгз Кепітал» заарештовані.

«Крім того, слідство пройшло довгу процедуру розкриття банківської таємниці. І тепер працюємо по рахунках», - сказав він.

Міністр повідомив, що майно цієї організації також заарештоване і накладена заборона на його відчуження.

Як повідомлялося раніше, столична міліція затримала керівника фінансової компанії «Кінгз Кепітал» за звинуваченням у шахрайстві з коштами громадян.

Начальник Головного управління МВС України в місті Києві Віталій Ярема заявив, що підставою для порушення кримінальної справи за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) стали заяви від майже 60 громадян, які відповідно до укладених угод з «Кінгз Кепітал» не можуть одержати ні обіцяні відсотки, ні вкладені кошти.

Він проінформував, що міліція має в своєму розпорядженні інформацію про те, що вкладені громадянами кошти «готівкою вивозилися за межі України. Сума коштів, одержаних від громадян, перевищує 100 млн. доларів».

Від “Аратти”: власне - нічого дивного. Адже й до самого столичного мера існує багато запитань щодо схильності до клептоманії. І не тільки із роздачами столичної землі підставним особам. Не тільки щодо прихватизації об'єктів комунальної власності чи загадкового зникнення у невідомому напрямку грошей міського бюджету.

Ми також пам'ятаємо і "Еліту-центр", де також не обійшлося без космічного інтересу.

Тай сам Черновецький нещодавно сказав, що пастир типу, наївна людина. Тобто, будь-який "комонавт" можен його легко розвести. Хоча ми в тому маємо великі сумніви.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.