Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прокуратура закриває «КаZантип»

Регіональні новини Регіон: Автономна республіка Крим 9155 переглядів

Опубліковано - 6.08.2006 21:43 | Всі новини | Версія для друку

Прокуратура закриває «КаZантип»
Прокуратура закриває «КаZантип»
Прокуратура Криму вважає проведення фестивалю «КаZантип» незаконним і вимагає від Ради міністрів автономії відмінити ухвалу на проведення фестивалю.

Відповідь на прокурорський протест кримський уряд повинен надати через 10 днів. Як заявляють в прокуратурі, проведена перевірка виявила ряд грубих порушень в організації і проведенні фестивалю «Республіка Z», повідомляє РКМ.

По-перше, організатор фестивалю - ТОВ «Центр молодіжних ініціатив «Зебра», не одержало дозволу на користування земельною ділянкою, на якій щорічно проводиться фестиваль.

По-друге, на самовільно зайнятій земельній ділянці ініціативні керівники проекту самостійно звели оглядовий і танцювальний майданчики, що є порушенням вимог містобудівного законодавства.

«Не кажучи вже про те, куди скидаються продукти життєдіяльності людських організмів, яких на фестивалі, як мурашок», - наголошується в заяві прокуратури.

Фестиваль «КаZантип» проводиться щорічно в селі Поповка, на західному побережжі Криму (біля Євпаторії). Кожне літо на фестиваль приїжджають більше 50 тисяч учасників з СНД і ближнього зарубіжжя.

Цього року «Республіка Z» стартувала 16 липня, а завершиться фестиваль 26 серпня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.