Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Черновецький залишив столичних школярів без харчування. Вся “пайка” пішла на вибори

Добробут Регіон: м.Київ 5449 переглядів

Опубліковано - 22.12.2008 21:41 | Всі новини | Версія для друку

Черновецький залишив столичних школярів без харчування. Вся “пайка” пішла на вибори
Черновецький залишив столичних школярів без харчування. Вся “пайка” пішла на вибори
Київська влада має негайно відповісти – чому учні початкових класів столичних шкіл лишилися без безкоштовного харчування.

Про це заявив один із лідерів Блоку Кличка у Київраді, лідер Української селянської демократичної партії Дмитро Андрієвський.

«Засоби масової інформації вже неодноразово повідомляли про кричущу ситуацію, яка склалася у столичних навчальних закладах, – коштів на харчування дітей немає, - заявив Дмитро Андрієвський. – Тому батьків ставлять перед вибором: або їхня дитина залишається голодною, або потрібно сплачувати по 6 гривень за обід. Проста математика дає, що харчування однієї дитини обходитиметься у 120 гривень за місяць. А в сім`ї може навчатися одночасно дві, три дитини. Де їм брати гроші?», - говорить Дмитро Андрієвський.

За словами політика, ситуацію з тотальним недофінансуванням шкіл викликала безвідповідальна та безграмотна бюджетна політика київської міської влади. «Завдяки Черновецькому проблеми, які накопичилися у Києві, тепер звалилися на столицю, немов лавина. Мною підготовлений запит до міської адміністрації із вимогою терміново надати звіт щодо ситуації, що склалася. Також ми звернулися до прокуратури міста, адже відмова чиновників безкоштовно годувати дітей 1-4 класів суперечить Постанові Кабінету Міністрів №1591 від 22 листопада 2004 року», - додав Дмитро Андрієвський.

Нагадаємо, раніше голова Київського міської організації Української селянської демократичної партії Максим Шкуро заявив, що через нестачу фінансування у столичних школах було знято охорону.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.