Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Трагедія в Євпаторії. ГПУ відзвітувало про затриманних

Надзвичайна подія 6679 переглядів

Опубліковано - 29.12.2008 13:48 | Всі новини | Версія для друку

Трагедія в Євпаторії. ГПУ відзвітувало про затриманних
Трагедія в Євпаторії. ГПУ відзвітувало про затриманних
За підозрою у вчиненні даного злочину у порядку ст. 115 КПК України затримано директора КП “Житловик-1”, майстра технічної дільниці та газоелектрозварника.

Про це повідомила прес-служба.

Слідчо-оперативною групою, за участю працівників прокуратури, органів внутрішніх справ та Служби безпеки під час огляду місця події зафіксовано, що у підвальному приміщенні зруйнованих під’їздів будинку знаходилася слюсарна майстерня комунального підприємства «Житловик-1», де зберігалися балони з газом та з сумішшю «МАФ».

Характерне пошкодження стін будівлі саме у підвальному приміщенні надало підстави вважати, що вибух стався саме у ньому. За висновками вибухово-технічної експертизи слідів дії вибухових речовин та їх залишків не виявлено.

З метою з’ясування механізму та причин руйнування будівлі призначено проведення комплексної судової технічно-хімічно-трасологічної експертизи. У справі допитано понад 150 осіб, проведено вилучення документів вказаного комунального підприємства.

У зв’язку із вказаним 28 грудня 2008 року прокуратурою АР Крим додатково порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.367 КК України, яку об’єднано у провадження із зазначеною вище справою.

За підозрою у вчиненні даного злочину у порядку ст. 115 КПК України затримано директора КП «Житловик-1», майстра технічної дільниці та газоелектрозварника.

Як повідомлялялося раніше, 24 грудня 2008 року ввечері в м. Євпаторія стався вибух у житловому будинку в результаті якого загинуло 27 осіб, зруйновано 34 квартири, в яких було зареєстровано 58 осіб.

Одразу ж прокуратура АР Крим порушила кримінальну справу за ст.196 КК України за фактом необережного знищення та пошкодження чужого майна, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження та загибель людей, і взяла до свого провадження.

Наразі слідство у справі триває, його хід контролюється Генеральною прокуратурою України.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.