Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В соціальних мережах передається настрій

Технології 6387 переглядів

Опубліковано - 5.01.2009 08:23 | Всі новини | Версія для друку

В соціальних мережах передається настрій
В соціальних мережах передається настрій
Настрій може передаватися від людини до людини не тільки в реальному житті, але і в житті віртуальному.

На минулому тижні British Medical Journal провів цікаві дослідження в області психології користувачів соціальних мереж. Особливо цікаві результати аналізу "передачі щастя" серед користувачів різних соціальних ресурсів. Виявляється, що настрій може передаватися від людини до людини не тільки в реальному житті, але і в житті віртуальному.

Більше всього на користувача діє настрій друзів з соціальної мережі — якщо щасливий сторонній користувач, це робить набагато менший вплив, чим щастя друга. Загалом, подібна тенденція має місце і в житті, звичайно, не тільки у віртуальному. Якщо у одного користувача гарний настрій, він передається іншому, від нього — третьому, і так далі, по ланцюжку. У результаті утворюються навіть окремі кластери користувачів з гарним настроєм — вони, як правило, досить близькі один одному в межах одного ресурсу.

Щастя одного користувача поступово асоціюється в середовищі і інших користувачів — подібний метод дії такий сильний, що може торкнутися декількох десятків чоловік. Загалом, подібний же вплив надає і поганий настрій.

Насправді, зміна настрою одного користувача може впливати на психологічний стан цілого кластеру користувачів в межах однієї і тієї ж соціальної мережі. Загалом, західні фахівці рекомендують спілкуватися в Мережі з оптимістами, які можуть передавати власний заряд бадьорості і гарного настрою іншим.

Не забуватимемо і про власний настрій — якщо він хороший, то чом би не поділитися ним з іншими користувачами? А якщо поганий — краще тоді взагалі ні з ким не спілкуватися, поки все не повернеться на свої місця.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.