Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Німецькі дошкільнята збиралися одружитися в Африці

Світ навколо нас 5201 перегляд

Опубліковано - 6.01.2009 15:01 | Всі новини | Версія для друку

Німецькі дошкільнята збиралися одружитися в Африці
Німецькі дошкільнята збиралися одружитися в Африці
Шестирічний Міка і його семирічна подружка Анна-Лєна з німецького Ганновера втекли з дому з наміром одружитися в Африці. Вони прихопили з собою і п’ятирічну сестру “нареченої”, Анну-Белл, яка повинна була виступити в якості свідка на весіллі.

Діти втекли з дому ранком 1 січня 2009 року, коли їхні батьки міцно спали після новорічних святкувань. Вони доїхали трамваєм до вокзалу і почали чекати потяг до аеропорту. Там вони і привернули увагу охоронців, які викликали поліцію.

Поліцейські розповіли, що для своєї романтичної подорожі діти зібрали три великі валізи. У них опинилися літній одяг, речі для купання, темні окуляри і бутерброди з куркою та сиром.

Двом співробітникам поліції вдалося переконати дітей в тому, що їм буде важко дістатися до Африки без грошей і квитків на літак. За їх словами, юні мандрівники були дуже засмучені тим, що поїздка не вдалася, проте заспокоїлися, коли їх пообіцяли нагодувати сніданком.

Згодом з'ясувалося, що ідея втекти з дому заради одруження, прийшла в голову дітям після того, як Міка розповів дівчаткам про свої канікули в Італії, де було дуже тепло. Після цього вони разом подивилися телепередачу про Африку і дізналися, що там навіть спекотніше за Італію. Після цього дошкільнята стали будувати плани майбутнє.

Поліцейські провели для дітей екскурсію дільницею. Повідомляється, що молодятам, яким не дуже пощастило, особливо сподобалися камери попереднього утримання.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.