Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україну засипле снігом

Погода в Україні 9621 перегляд

Опубліковано - 8.01.2009 12:06 | Всі новини | Версія для друку

Україну засипле снігом
Україну засипле снігом
Найближчими днями в Україні очікується холодна погода, а також опади у вигляді снігу на значній частині території. Відносно сухо буде тільки на заході держави. Середньодобова температура складе від -15 до -10 градусів вночі і 7-2 морозу вдень.

У Києві завтра від -16/-11 градусів вночі до -8/-3 вдень, пройде сніг. У суботу змінна хмарність, можливий сніг, мокрий сніг. Вночі -9/-4, вдень -5 - 0 градусів. У неділю також сніг. Вночі -13/-8, денна температура повітря від -9 до -4 градусів. У Київській області завтра очікується сніг. Температура - від -16/-11 градусів вночі до -8/-3 вдень. Вітер західний, 7м/с.

На сході в п'ятницю прогнозується -16/-11 градусів вночі, -14/-9 вдень. Очікується невеликий сніг. У суботу вночі синоптики прогнозують -16/-11 градусів, денна температура -10/-5 градусів, змінна хмарність, місцями сніг. У неділю також сніг. Вночі -18/-13 градусів, вдень -15/-10 градусів. Вітер північно-західний, західний, 7м/с.

На заході завтра вночі очікується -17/-12 градусів, вдень -7/-2 градуси, опадів не очікується. У суботу також переважно сухо. Температура вночі близько -14/-9 градусів, вдень -7/-2 градуси. У неділю вночі температура повітря становитиме -11/-6 градусів, вдень близько -7/-2 вище нуля. Очікується сніг. Вітер західний, 7м/с.

У південних регіонах 9 січня від -11 до -6 градусів вночі, -5 - 0 градусів вдень. Синоптики чекають мокрий сніг. У суботу вночі - близько -11/-6 градусів, денна температура 1-6 тепла, також очікується мокрий сніг. У неділю змінна хмарність, можливий сніг. Вночі близько -12/-7 градусів, вдень -3 - 2 градуси тепла. Вітер північно-західний, західний, 7м/с.

У центральних регіонах найближчої ночі -17/-12 градусів, вдень -8/-3, пройде сніг. У суботу - змінна хмарність, можливий сніг, мокрий сніг. Вночі -9/-4 градуси, вдень -5 - 0 градусів. У неділю вдень синоптики обіцяють Центральній Україні сніжну погоду. Температура вночі - близько -15/-10 градусів, вдень термометри покажуть -10/-5. Вітер північно-західний, західний, 7м/с.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Погода в Україні»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.