Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Звинувачуючи уряд - Янукович, як і належить проФФесору, примітивно бреше

Влада 3977 переглядів

Опубліковано - 14.01.2009 16:46 | Всі новини | Версія для друку

Звинувачуючи уряд - Янукович, як і належить проФФесору, примітивно бреше
Звинувачуючи уряд - Янукович, як і належить проФФесору, примітивно бреше
Пан Янукович лукавить, коли намагається звалити на нинішній уряд проблеми з газозабезпеченням України.

Про це заявив народний депутат Юрій Гримчак.

«Адже він прекрасно знає, що саме його Кабінет міністрів підписував угоду про поступовий перехід до світових цін і саме його уряд узгоджував такий підхід, коли щорічно газ для України мав дорожчати приблизно на 30 відсотків, - додав політик. - Але ж треба говорити про інший бік питання: погоджуючись на 30-відсоткове подорожчання газу для України щороку, уряд Януковича залишав незмінною ставку ціни за його транзит територією нашої держави, що, фактично, було грабунком НАК «Нафтогаз України».

«Розумію, все це здійснювалося в інтересах компанії «РосУкрЕнерго» та її доньки «Укргазенерго». Але ж ми не маємо морального права робити державу заручницею інтересів двох приватних бізнесових структур, керованих із-за меж нашої держави, - наголосив Юрій Гримчак. - Я не знаю таких прецедентів у світі, коли б державні інтереси віддавалися на відкуп структурі, що безпосередньо зазіхає на державну власність України і її стратегічні об‘єкти, – РАТ «Газпром» - та компанії з сумнівною репутацією «РосУкрЕнерго», до контролю над якою приписують міжнародного кримінального авторитета Семена Могілевича».

Народний депутат також зауважив: «Так само я не розумію позицію Росії, яка нині намагається прямі міждержавні стосунки у питаннях постачання енергоносіїв підмінити абсолютно непрозорими й незрозумілими для усього цивілізованого світу схемами. Це може свідчити про одне: офіційний Кремль прагне поширити свій вплив на Україну за рахунок так званих «кримінальних важелів».

«Саме тому сьогодні ми маємо ставити питання не стільки про причини нашого міждержавного конфлікту з приводу природного газу, як з приводу неадекватних дій уряду Януковича, який поставив це питання у залежність від позиції однієї комерційної структури», - наголосив Юрій Гримчак.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.