Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ПроФФесор розвеселив народ черговим перлом

Влада 4000 переглядів

Опубліковано - 15.01.2009 15:25 | Всі новини | Версія для друку

ПроФФесор розвеселив народ черговим перлом
ПроФФесор розвеселив народ черговим перлом
Сьогодні двічі несудимий двічі прем’єр продемонстрував фундаментальні технічні знання на рівні наукового відкриття. Віктор Янукович вважає, що українська газотранспортна система довго не зможе працювати в аверсном режимі.

Про це він заявив, відкриваючи засідання опозиційного Кабміну в стінах парламенту.

"Українська газотранспортна система, яка поставляє газ в східні і південні регіони, практично близько ста років не працювала в аверсному режимі. І протриматися в такому аверсному режимі українській ГТС довго не вдасться. Є велика небезпека зниження тиску і зупинки газових котелен. Це найбільша небезпека", - відзначив він.

Також Янукович зазначив, що є загроза зупинки не тільки підприємств, але і зупинки подачі опалювання в регіони України.

"А є підприємства з безперервним технологічним циклом, які, якщо раптом зупиняться, то це буде найбільша небезпека для держави", - підкреслив він.

Від “Аратти”: ми щиро сміялися над новими перлами від гопника.

По-перше, виявилося, що Віктор Федорович не тільки не вміє писати без граматичних помилок, а як технар - не розуміє різниці між реверсом і аверсом. Бо наразі, частина ГТС, яка постачає газ на схід, працює в реверсному режимі. Аверс - це її штатний режим роботи. Втім, ми хоч і не маємо накового ступеня технічних наук, але, також в курсі, що для трубопросводів аверс і реверс - два нормальних режими транспортування.

По-друге, ми були ошелешені сенсаційним відкриттям: виявляється, магістральні газогони будували ще за часів царату Російської імперії! Отут ми наполягаємо: Вікторе Федоровичу негайно патентуйте відкриття, бо за це Україна, у вашій особі, може отримати не менше нобелевської премії!

І на останок можемо висловити своє громадянське задоволення. Бо яке то щастя, коли державою не керує безграмотний політикан, який без суфлера не може самостійно побудувати фразу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.